Για τον Αλέξη Γεωργούλη και το YFSF μίλησε ο Χάρης Ρώμας σε πρόσφατη συνέντευξή του. Το τελευταίο διάστημα έχει γίνει μεγάλος θόρυβος με τον Αλέξη Γεωργούλη, γιατί ενώ οι περισσότεροι ευρωβουλευτές βρίσκονται στις Βρυξέλλες από τη Δευτέρα μέχρι την Πέμπτη, εκείνος κάθε Τετάρτη θα έρχεται στην Ελλάδα για να συμμετέχει στο show μεταμφιέσεων του ANT1. O δημιουργός του «Καφέ της Χαράς» ρωτήθηκε σχετικά και αποκάλυψε πως του είχαν κάνει πρόταση για το YFSF αλλά αρνήθηκε λόγω χρόνου.

«Δεν έχω συζητήσει με τον Αλέξη για να ξέρω πώς είναι το πρόγραμμά του και πώς εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Ευρωκοινοβούλιο. Οταν συναντηθήκαμε, του ευχήθηκα καλή σταδιοδρομία, όπως κι εκείνος αντίστοιχα σε εμένα, αλλά δεν μιλήσαμε διεξοδικά. Εγινε και σε εμένα κρούση να είμαι στην κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar.

Αρνήθηκα γιατί δεν θα μπορούσα να είμαι εκεί, να κάνω το Καφέ και παράλληλα να είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις μου στην περιφέρεια. Και, φαντάζομαι, η ευθύνη ενός σίριαλ δεν συγκρίνεται με το να εκπροσωπείς τη χώρα σου στο Ευρωκοινοβούλιο. Αλλά αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει εκείνος. Προφανώς στο πρόγραμμα του Αλέξη θα χωράει και το Your Face Sounds Familiar. Αν τον συναντήσω ξανά, θα τον ρωτήσω πώς τα προλαβαίνει όλα, γιατί μου είναι εξαιρετικά συμπαθής.» υπογράμμισε ο Χάρης Ρώμας στη συνέντευξη στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο.