Αγγελική Ηλιάδη: Δεν έχω εκμεταλλευτεί κανέναν αλλά με έχουν εκμεταλλευτεί (VIDEO)

|
ΝΙΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Συνέντευξη στην κάμερα του “Ευτυχείτε” παραχώρησε η Αγγελική Ηλιάδη και μεταξύ άλλων, μίλησε για τις σχέσεις ζωής που είχε στο παρελθόν στην προσωπική της ζωή αλλά και την εκμετάλλευση που έχει δεχθεί από συναδέλφους στον χώρο του τραγουδιού.

“Οι σχέσεις μου ήταν πάντα πολύ μεγάλες και ήταν οικογένεια. Τρεις ήταν όλες κι όλες βασικά 22 χρόνια που είμαι στο χώρο” σημείωσε χαρακτηριστικά η Αγγελική Ηλιάδη για τον Μπάμπη Λαζαρίδη, τον Κώστα Μηλιωτάκη και τον Σάββα Γκέντσογλου.

“Δεν έχω εκμεταλλευτεί κανέναν αλλά μάλλον με έχουν εκμεταλλευτεί” παραδέχθηκε η γοητευτική τραγουδίστρια. “Όσον αφορά την προσωπική μου ζωή δεν έχω μετανιώσει για τίποτα ενώ όσον αφορά την καλλιτεχνική μου πορεία έχω μετανιώσει για άπειρα πράγματα” πρόσθεσε. “Την εμπιστοσύνη που έδειξα σε ανθρώπους, οι οποίοι αυτοαποκαλούνταν συνεργάτες μου αλλά δεν ήταν και ήταν οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό. Υπήρξε συνάδελφος που έλεγε συκοφαντίες για μένα και εγώ δεν έκανα τίποτα. Του μίλησα στα ίσια γιατί ήταν κάτι που με ενόχλησε πάρα πολύ και πραγματικά στεναχωριέμαι για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν κάποιοι άνθρωποι”.

“Είχα πρόταση και πέρυσι και φέτος από το YFSF αλλά δεν το τόλμησα” παρεδέχθηκε, τέλος, η Αγγελική Ηλιάδη. “Δεν ξέρω, ίσως ήταν πολλά και δεν ήθελα να αποσυντονιστώ από τον στόχο μου”.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.