Η Ειρήνη Στεριανού στα… χνάρια της Καζαριάν! (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Στην κάμερα του “Happy Day” μίλησε η Ειρήνη Στεργιανού, η οποία αποκάλυψε πως σε λίγο καιρό θα ανέβει στο θεατρικό σανίδι.

“Ξεκίνησα μαθήματα στο Θέατρο των Αλλαγών και ήρθε η πρόταση για το θέατρο, την ίδια περίπου περίοδο” σημείωσε χαρακτηριστικά η Ειρήνη Στεριανού στην κάμερα του Happy Day. “Σκέφτηκα πως δεν έχω να χάσω κάτι, ίσα ίσα που έχω να πάρω πράγματα από αυτό και να δω εάν το έχω! Μην ασχολούμαι άδικα!”

Πως σκέφτεται, όμως, να διαχειριστεί το νεαρό μοντέλο τα όποια αρνητικά σχόλια; “Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ακούσει ακόμα για το θέατρο αρνητικά σχόλια. Είχα δεχθεί κάποια για τη συμμετοχή μου στην Πολυκατοικία αλλά θεωρώ πως όλοι οι άνθρωποι μπορούν να δοκιμάζονται και αυτό είναι κάτι που δεν το σπουδάζεις και το μαθαίνεις, είναι λίγο να το έχεις” ανέφερε η Ειρήνη Στεργιανού, προσθέτοντας πως “στο modeling κάνω φωτογραφήσεις και video clips αλλά για την πασαρέλα δεν είμαι κατάλληλη”.

“Κανονικά κάθε διαγωνισμός γίνεται για να βγει ένας νικητής, δεν ξέρω, αφού το έκανε έτσι η παραγωγή τι να πω” σχολίασε, επίσης, η Ειρήνη Στεριανού για τον πρόσφατο τελικό του GNTM με τις δύο νικήτριες.

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.