Σταύρος Νιάρχος – Ντάσα Ζούκοβα: Πάρτυ στα χιόνια πριν από το γάμο! (ΦΩΤΟ&VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Πριν από λίγους μήνες ο Σταύρος Νιάρχος και η αγαπημένη του Ντάσα Ζούκοβα παντρεύτηκαν με κλειστό πολιτικό γάμο, αλλά τώρα ετοιμάζουν γαμήλια τελετή στο Σεν Μόριτζ.

Ο Σταύρος Νιάρχος και η πρώην σύζυγος του Ρομάν Αμπράμοβιτς, Ντάσα Ζούκοβα, σύμφωνα με το faysbook.gr, θα παντρευτούν αυτό το σαββατοκύριακο με θρησκευτικό γάμο και θα γιορτάσουν μαζί με τους περίπου 500 διάσημους καλεσμένους τους, ανάμεσα στους οποίους η οικογένεια Beckham, η Gwyneth Paltrow, η σχεδιάστρια μόδας Diane von Furstenberg και το τοπ μόντελ, Karlie Kloss.

Το ζευγάρι προσγειώθηκε την περασμένη Δευτέρα στο χειμερινό θέρετρο με ιδιωτικό αεροσκάφος, προκειμένου να διευθετήσουν όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου τους, που αναμένεται να είναι ο «γάμος της χρονιάς» και το πάρτυ ξεκίνησε ήδη από την Παρασκευή!

Με φόντο τα χιονισμένα τοπία, το ζευγάρι διασκέδασε με τα αγαπημένα του πρόσωπα, από όπου δεν έλειπε φυσικά η Ευγενία Νιάρχου, η οποία ανέβασε στο Instagram αρκετά στιγμιότυπα από το  party.

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.