Ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου και αναέρθηκε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχεται εκείνος και η σύζυγός του.

“To 2019 ήταν η καλύτερη χρονιά της ζωής μου” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης. “Χάρηκα που κόσμος, που δεν με ήξερε, με ανακάλυψε μέσα από το Globetrotters. Δεν έδειξα κάτι για το οποίο μετανιώνω ή ντρέπομαι. Μπορεί στην αρχή να είδα τον εαυτό μου να καυγαδίζει και λίγο να με αναστάτωσε αυτό αλλά ήταν θέμα 2 – 3 επεισοδίων να το συνηθίσω”.

Όσον αφορά στο κομμάτι της τηλεόρασης, παραδέχθηκε πως “υπάρχουν σαφώς τηλεοπτικές προτάσεις, δεν είναι μυστικό, δεν έχουμε αρνηθεί καμία. Ακόμα είναι όμως όλες υπό εξέταση”.

Όταν ο δημοσιογράφος Κωνσταν ρώτησε τον τραγουδιστή για τα σενάρια που τον θέλουν στο τιμόνι της παρουσίασης του “Big Brother”, ο Χάρης Βαρθακούρης σημείωσε πως “δεν μπορώ να πω ότι είναι επίσημη η πρόταση. Δηλαδή δεν ήρθε το κανάλι να μου πει, Χάρη σε θέλουμε”!

Σχετικά, δε, με το ενδεχόμενο να βρεθεί μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, ο τραγουδιστής δήλωσε πως “η παρτενέρ θα είχε νόημα να έχει την εμπειρία του ζωντανού, δεν ξέρω αν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει αυτή την εμπειρία. Ξέρω ότι ήταν κριτής στο GNTM, μια εκπομπή η οποία δεν απευθύνεται σε μένα”.

“Με την Αντελίνα θα έκανα το οτιδήποτε, οπότε γιατί όχι και το Big Brother. Της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και ξέρουμε τους ρυθμούς μας” κατέληξε ο Χάρης Βαρθακούρης.