Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα βρέθηκε σήμερα καλεσμένη η Νίνα Λοτσάρη με αφορμή τη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί αυτό το διάστημα στη Θεσσαλονίκη.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση που διατηρεί με τον χρόνο ενω παραδέχθηκε  πως έχει κάνει μικροεπεμβάσεις.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο παρουσιαστής σχολίασε την καλλίγραμμη σιλουέτα της, η Νίνα Λοτσάρη σημείωσε πως “οφείλουμε να προσέχουμε οι γυναίκες, ειδικά μετά τα σαράντα”.

“Αισθάνομαι τόσο όμορφα που, σε αυτή την ηλικία, έχω κάνει όλα αυτά. Έχω κάνει οικογένεια, έχω κάνει καριέρα, έχω κάνει τα πάντα” πρόσθεσε, επίσης, η Νίνα Λοτσάρη.

“Θεωρώ πως η καριέρα μου δεν βασίστηκε πάνω στην εξωτερική εμφάνιση, αλλά σε άλλα πράγματα τα οποία είχαν να κάνουν πραγματικά με την καλλιτεχνική μου υπόσταση. Δεν έχω αυτό το άγχος, ίσως δεν είμαι τόσο ματαιόδοξη. Φιλάρεσκη είμαι και η γυναίκα οφείλει να είναι για να προσέχει τον εαυτό της και έτσι δείχνει αυτοσεβασμό” σημείωσε.

Όσον αφορά την εμφάνιση της, η γνωστή καλλιτέχνιδα πρόδωσε πως προσέχει “τόσο όσο. Δεν είμαι υπερβολική σε τίποτα. Μου αρέσουν οι ισορροπίες στη ζωή μου. Θεωρώ πως η υπερβολή κάνει πάρα πολύ κακό σε οτιδήποτε”.

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε την καλεσμένη του σχετικά με τις αισθητικές επεμβάσεις, η Νίνα Λοτσάρη παραδέχθηκε πως “προς το παρόν αισθάνομαι πολύ καλά με τον εαυτό μου. Κάνω πράγματα που κάνουν όλες οι γυναίκες. Κάποιες μικροεπεμβάσεις έτσι ώστε να μην υποτιμώ τον χρόνο που περνάει και να μην λέω πως το dna μου είναι καλό και δεν με ενδιαφέρει τίποτα”.

“Γιατί να λες ψέματα για μικροεπεμβάσεις; Δηλαδή αφού το κάνει και η φίλη μου που είναι κομμώτρια, εγώ γιατί να μην το κάνω; Εκείνη έχει το δικαίωμα και εγώ δεν το ‘χω;” πρόσθεσε.