Χάρης Βαρθακούρης: Είδα τεράστια αλλαγή στη ζωή μου και στη δουλειά μου μετά το παιχνίδι (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Στο «Happy Day» μίλησε ο Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχεται με τη σύζυγό του Αντελίνα, μετά τη συμμετοχή τους στο “Globetrotters”.

«Έχουμε προτάσεις για να κάνουμε τόσο κάτι μαζί όσο και ο καθένας μόνος του. Νομίζω πως έχουμε αποφασίσει, χωρίς να το έχουμε συζητήσει ακριβώς, να μην κάνουμε κάτι κοινό κολλητά και αν θέλουμε να κάνουμε κάτι μαζί να το κρατήσουμε για το μέλλον. Προς το παρόν εξετάζουμε τις μεμονωμένες προτάσεις που έχουμε” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης.

«Είδα τέτοια αλλαγή στη ζωή μου και στη δουλειά μου, το τραγούδι, που θα ήταν κουτό να πω τώρα πως επιστρέφω στην παλιά μου σκέψη. Όποια πρόταση μου γίνεται, τουλάχιστον, την εξετάζω και την σκέφτομαι. Οι προτάσεις είναι για μουσικές επιτροπές αλλά και μια, δυο πιο παράξενες που λες, πως με σκέφτηκαν. Δεν νομίζω πως θα άντεχα να είμαι σε ένα πάνελ και να περιμένω να μου δώσει κάποιος τον λόγο, γιατί θα τον έπαιρνα τόσες φορές μόνος μου που θα γινόταν χαμός».

Όσον αφορά τη συμμετοχή στο ταξιδιωτικό ριάλιτι, ο Χάρης Βαρθακούρης πρόδωσε με χιούμορ: “Πριν ξεκινήσουμε στο Globetrotters, λέω στη γυναίκα μου πως θα γυρίσουμε φέτες με τόσο περπάτημα και όμως γυρίσαμε και οι δύο πιο χοντροί. Με ξένισε ο βαθμός της δημοσιότητας στο πρώτο ίσως και δεύτερο επεισόδιο, μέχρι να το συνηθίσω. Από ένα σημείο και μετά έπαψε να με απασχολεί, κυρίως επειδή είδα ότι ο κόσμος δεν εξέλαβε όσα έβλεπε όπως φοβήθηκα ότι θα το εκλάβει. Επίσης νομίζω έγινα πιο συμπαθής χωρίς να προσπαθήσω».

«Σαφώς δεν είμαστε έτσι με την Αντελίνα αλλά όταν θα τσακωθούμε, έτσι είμαστε» σημείωσε, σε άλλο σημείο, ο Χάρης Βαρθακούρης.

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.