Για την προσωπική του ζωή αλλά και το πως θα ήθελε τη γυναίκα του μίλησε μεταξύ άλλων ο ο Νίκος Βέρτης, στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" και στον Νίκο Χατζηνικολάου

"Προσωπική ζωή έχουμε όλοι και εγώ είχα τις σχέσεις μου αλλά προσπάθησα πάντα να αποφεύγω να διατυμπανίζω τις σχέσεις μου" δήλωσε αρχικά ο γνωστός τραγουδιστής.

"Μου αρέσει το σπίτι μου να είναι σπίτι μου. Όλοι οι φίλοι μου γνωρίζουν, δεν κρύβομαι, προσπαθώ να κάνω τη ζωή μου όσο μπορώ κανονικά. Δεν θα πάω σε πολυσύχναστα μέρη με την κοπέλα μου" ανέφερε.

"Είναι στόχος ζωής τα παιδιά. Απλά θα πρέπει να έχω τη δύναμη να κάνω στην μπάντα τη δουλειά μου. Θέλω να κάνω οικογένεια και παιδιά και να είμαι εκεί. Να ζήσω τα παιδικά τους χρόνια, δεν θέλω να λείπω όλη την ώρα για δουλειά. Εγώ λείπω από το σπίτι 15-20 ώρες την ημέρα, κοιμάμαι από 3-5 ώρες. Δεν είναι ωραίο αυτό, δεν μου αρέσει" πρόσθεσε ο γνωστός τραγουδιστής.

"Είμαι ερωτευμένος με τα ανίψια μου" σχολίασε.

"Θα προσπαθήσω να γίνω καλός μπαμπάς, θα είμαι λίγο αυστηρός" συμπλήρωσε.

"Οι γονείς μου παντρεύτηκαν με προξενιό και αγαπήθηκαν πολύ. Τους ζηλεύω, μου αρέσει πολύ αυτό που βλέπω" τόνισε.

Ερωτηθείς αν θα παντρευόταν με προξενιό απάντησε "ναι, αν έχεις κάποια καλή κοπέλα στο νου σου, δεν έχω κανένα πρόβλημα".

"Θα ήθελα η γυναίκα που θα είναι στο πλευρό μου να είναι καλή μάνα. Φωτογραφίζεις στο μυαλό σου τη γυναίκα που θα κάνει τα παιδιά σου, που θα μεγαλώσει τα παιδιά σου. Οπωσδήποτε θα πρέπει να έχει λίγο από την μητέρα σου. Υπάρχουν γυναίκες που θα βρεις και θα υπάρχει η χημεία. Θέλω να αγαπάει τα παιδιά περισσότερο από εμένα. Να την ενδιαφέρουν περισσότερο από εμένα και τον εαυτό της" είπε ο Νίκος Βέρτης.

"Η γυναίκα που θα είναι μαζί μου θα πρέπει να έχει σεβασμό και να αγαπάει τη ζωή, να είναι αισιόδοξη. Να ξυπνάω το πρωί και να βλέπω ένα χαμόγελο. Να αγαπάει εμένα και όχι αυτό που είμαι. Μόλις συζήσεις με έναν άνθρωπο αρχίζεις και την καταλαβαίνεις και σε καταλαβαίνει" πρόσθεσε.