Για τη σχέση του με την εκκλησία μίλησε μεταξύ άλλων στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια στο Open ο ηθοποιός Παναγιώτης Πετράκης, ενώ αποκάλυψε και την επιθυμία του να γίνει δεσπότης .

Όπως είπε, ήταν πέντε ετών όταν δήλωσε στους γονείς του ότι θέλει να γίνει δεσπότης.

"Η σχέση μου με την εκκλησία ξεκίνησε από τους προπαππούδες μου που ήταν πολύ θρησκευόμενοι. Παρακολουθούσα κι εγώ το ιερό δρώμενο που είχε πολλά θεατρικά στοιχεία και ήθελα τον ρόλο του πρωταγωνιστή, να γίνω δεσπότης. Τελευταία έχω μπει πάλι σ' αυτούς τους δρόμους και είμαι πολύ χαρούμενος, η σχέση μου με τη θρησκεία ενδυναμώνεται μέρα με τη μέρα. Εκεί βρίσκω τη γαλήνη μου, μέσα από την προσευχή, την προσπάθειά μου να πιστέψω περισσότερο και ανακαλύπτω κάθε μέρα πόσο σοφά πράγματα έχει η δική μας η θρησκεία, ο χριστιανισμός, η ορθοδοξία περισσότερο" σχολίασε για τη σχέση του με τη θρησκεία.

Και πρόσθεσε: "Είμαι τρελά αμαρτωλός αλλά προσπαθώ η αμαρτία να μην συνεπάγεται ενοχή".

Για τη θρησκεία επίσης σημείωσε: "Έπειτα από ένα ταξίδι στους Άγιους Τόπους τον περασμένο Ιούλιο το ένιωσα, ένιωσα κάτι να με διαπερνά και ήταν πολύ δυνατό συναίσθημα. Αυτό ήταν ένα κομβικό σημείο αυτή μου η επαφή, αυτό το τρύπημα κι επειδή είχα περάσει δύσκολα τα προηγούμενα χρόνια, είχα περάσει μια ψιλοκατάθλιψη, που είναι η πιο διαδεδομένη ασθένεια και πολύ ύπουλη... Η δύναμη που μου έδωσε αυτή η προσπάθεια να πιστέψω περισσότερο, να εμπιστευτώ το πρόβλημά μου στον Ιησού μου έδωσε τέτοια δύναμη και πληρότητα που δεν το πήρα από πουθενά αλλού".