Η Shaya, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τις Hi-5, μίλησε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», όπου μίλησε για την επιτυχία του συγκροτήματος και το ενδεχόμενο να πάει Eurovision.

«Με τις Hi-5 έγινε χαμός! Ήταν μια καινούργια σελίδα στη ζωή μου, όλα καινούργια, τα όνειρα μου έγιναν όλα πραγματικότητα” παραδέχθηκε η όμορφη τραγουδίστρια για το ξεκίνημα στο χώρο του τραγουδιού. “Πριν ακόμα γίνω μέλος των Hi-5, από τη Θεσσαλονίκη δηλαδή που έφυγα, ήδη δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω στο δρόμο. Ακόμα και για έναν καφέ που πήγαινα με ήξεραν. Όλα ήταν τόσο καινούργια».

«Έρχονται καινούργιοι που είναι ταλαντούχοι αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί η απήχηση που θα έχουν με τον βαθμό που το ζήσαμε εμείς παλιά» πρόσθεσε η Shaya.

Όσον αφορά τις ώρες που απολαμβάνει με τον γιο της, η τραγουδίστρια δήλωσε: “Μαζί με τον μικρό μου Ιάσωνα πηγαίνουμε συνέχεια στις παιδικές χαρές. Είμαι παιχνιδιάρα μανούλα και λίγο υπερπροστατευτική. Προσέχω συνέχεια και θα ξυπνήσω δύο, τρεις φορές μες στη νύχτα απλά για να δω αν είναι καλά. Δεν υπάρχει κάτι που μπορώ να αγαπήσω περισσότερο από τον Ιάσωνα”.

Η Shaya παραδέχθηκε, επίσης, πως κάθε χρόνο γράφει τραγούδι για τον διαγωνισμό της Eurovision. “Φέτος ηχογράφησα ένα κομμάτι και μιλάω με κάποιους συνθέτες από το εξωτερικό. Το στείλαμε για να συμμετάσχει στη Δανέζικη Eurovision”.

Όταν, δε, την ρώτησε η Άννα Πρέλεβιτς για την πιθανότητα να εκπροσωπήσει την Δανία αντί της Ελλάδας στη Eurovision, η Shaya σημείωσε “για να δούμε… Θα ήθελα πάρα πολύ”!

“Πολύ ευχαρίστως να εκπροσωπήσω και την Ελλάδα. Θα ‘θελα, επίσης, πάρα πολύ. Γεννήθηκα στη Δανία, οπότε είμαι Δανέζα, αλλά στην Ελλάδα μεγάλωσα οπότε θα προτιμούσα να ήταν μια από τις δυο αυτές χώρες”.

“Τώρα άμα συμβεί το απρόοπτο και πάω να εκπροσωπήσω κάποια άλλη χώρα, δεν ξέρω! Παίζει και αυτό το σενάριο” τόνισε, τέλος, με νόημα.