Μετά το ταξίδι στη Φινλανδία που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου με τα παιδιά της, εκείνη επέστρεψε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα».

Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε αυτό το ταξίδι και αποκάλυψε την κίνηση που έκανε ο μικρότερος γιος της και τη συγκίνησε πολύ.

«Πέρασα πάρα πολύ ωραία. Πολύ ωραίο ταξίδι. Είναι δύσκολο ταξίδι όμως δεν ήταν εύκολο. Πολλές μετακινήσεις, πολύ κρύο, δεν είδαμε και το Βόρειο Σέλας.

Τον Άγιο Βασίλη εννοείται ότι τον είδαμε. Του δώσαμε και γράμμα. Εμένα αυτό το ταξίδι μου φαινόταν λίγο ακραίο. Κάποια στιγμή είχα κάνει μια συνεργασία για κάτι με ένα ταξιδιωτικό γραφείο και μετά κοιτάγαμε τα ταξίδια.

Είδαμε τη Φινλανδία και μου λέει ο Mike «Μαμά να πάμε στο χωριό του Άγιου Βασίλη», του λέω «Δε ξέρω αγάπη μου είναι λίγο μακρινό ταξίδι κλπ», μου λέει «Εγώ δίνω όλο μου το χαρτζιλίκι». Με συγκίνησε πάρα πολύ… Την παραμονή των Χριστουγέννων του ετοίμασε και δώρα και τα πήγαμε στον Άγιο Βασίλη… Ο Άγιος Βασίλης μας είπε «καλημέρα» όταν πήγαμε να το δούμε. Ήταν πάρα πολύ συγκινητική εμπειρία…», είπε χαρακτηριστικά.