Το βράδυ της Τρίτης η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε καλεσμένη στο πρωτοχρονιάτικο σόου του Open και μεταξύ άλλων, έκανε και τον απολογισμό της για τη χρονιά που τελείωσε.

«Ήταν μια πολύ, πολύ γεμάτη χρονιά. Είχαμε πολλές εμφανίσεις με τον Αντώνη Ρέμο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ήταν παράλληλα το My Greece, ήταν παράλληλα οι πρόβες για το Άλσος, στο τέλος ήταν και οι πρόβες για το X-Factor και οι εγγραφές για το X Factor. Ήταν όλα μαζί. Πραγματικά δεν πήρα ανάσα το 2019. Ώρες ώρες αισθάνομαι ότι είμαι σε ένα τρένο που τρέχει και εγώ πηδάω από το ένα βαγόνι στο άλλο με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Δεν έχω πάρα πολύ ελεύθερο χρόνο. Δεν βλέπω πολύ συχνά τους φίλους μου, εντάξει, κάποια πράγματα τα στερείσαι όταν αποφασίζεις να ασχοληθείς», ανέφερε η δημοφιλής τραγουδίστρια σχετικά με την προηγούμενη χρονιά.

Όσο για το αν «αναγκάζεται» να αλλάζει χρόνο στα νυχτερινά κέντρα που τραγουδάει η ίδια ανέφερε: «Αναγκάστηκα, ή μάλλον έτυχε, μια χρονιά να κάτσω και δεν μου άρεσε καθόλου στο σπίτι. Χρόνια ήμουν πάντα σε κάποιο μαγαζί και άλλαζα χρόνο με κόσμο. Μια χρονιά ήθελα και εγώ να δω πως είναι να είσαι στο σπίτι. Κουρέλι έγινα! Μαγείρευα, έπλενα… Όλοι πέρασαν τέλεια και εγώ είπα πως, παιδιά, αν είναι να ξανακάτσω θα με καλέσετε εσείς».

Τέλος όσο για το αν η ίδια νιώθει περισσότερο τραγουδίστρια, παρουσιάστρια ή ηθοποιός, η Δέσποινα Βανδή είπε πως είναι «γυναίκα, εργαζόμενη, μάνα, όπως είναι όλες και τα κάνουμε όλα. Γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να είσαι γυναίκα. Πάντα ήταν. Τώρα που πρωταγωνιστούμε και εμείς σε διάφορα επαγγέλματα είναι πολύ δύσκολο αυτό να συνδυάζεται. Θεωρώ ότι και εγώ, όπως όλες οι γυναίκες που εργάζονται και έχουν παιδιά, αντιμετωπίζουμε τις ίδιες δυσκολίες. Αλλά λίγο περισσότερο μ'αρέσει να είμαι τραγουδίστρια».