Συνέντευξη στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε η Κάτια Δανδουλάκη, που αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες”.

Η ηθοποιός ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας της έχει αντιμετωπίσει περίεργες εκδηλώσεις θαυμασμού. Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε για τις ακραίες εκφράσεις θαυμασμού και παράλληλα περιέγραψε και μια από τις πιο αστείες που βίωσε!

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: “Τις πιο ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού τις έζησα όταν έπαιζα στους «Πανθέους», στη «Λάμψη» και τώρα στις «Μέλισσες». Στους «Πανθέους», θυμάμαι, υπήρχαν καταστήματα ρούχων και υποδημάτων «Μάρμω», που ήταν το όνομα του ρόλου. Όταν έπαιζα την εισαγγελέα Βίρνα Δράκου στη «Λάμψη» υπήρχαν πολλά κορίτσια που έκοβαν τα μαλλιά τους καρέ και βάφονταν όπως εγώ κι έμαθα εκ των υστέρων ότι αυξήθηκε το ποσοστό των γυναικών που μπήκαν στον δικαστικό κλάδο.

Τώρα που παίζω στις «Μέλισσες» με σταματούν στον δρόμο για να με ρωτήσουν τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια. Το πιο αστείο ήταν όταν ένα βράδυ σταμάτησα ένα ταξί και μου είπε ο οδηγός: “Έχετε χάρη που είστε εσείς, γιατί είχα σκοπό να γυρίσω σπίτι μου για να δω τις Μέλισσες”. Λίγο ακόμα και θα με άφηνε στον δρόμο, δηλαδή”.