Για ένα επαγγελματικό θέμα που έχει πάρει δικαστική διάσταση και έχει επηρεάσει ακόμα και την υγεία του μίλησε ο Χρήστος Χολίδης. Ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν» είπε χαρακτηριστικά πως: «Έχω πληγωθεί πάρα πολύ από μια κατάσταση που μου συμβαίνει, κάτι που «τρέχει» ακόμα».

Το 2020 θέλεις να φέρει ένα μεγάλο έρωτα στη ζωή σου;
«Το 2020 θέλω να φέρει την ηρεμία στη ζωή μου, γιατί αυτή τη στιγμή δεν έχω ηρεμία, όπως και τα τελευταία 2,5 χρόνια. Έχω πληγωθεί πάρα πολύ από μια κατάσταση που μου συμβαίνει, κάτι που «τρέχει» ακόμα. Ευτυχώς, δεν είναι ζήτημα υγείας, αλλά αυτή η στεναχώρια μου έχει προκαλέσει και πρόβλημα στην υγεία μου».

Τι σου συμβαίνει;
«Αφορά στα επαγγελματικά μου, πρόκειται για μια δικαστική διαμάχη που έχω και περιμένω να τελειώσει μήπως ησυχάσω. Μου λείπει η ησυχία. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν περίμενα ποτέ ότι θα μπλεχτώ με τέτοια πράγματα. Είμαι οργανωτικός σε ότι έχει να κάνει με τη δουλειά μου, αλλά, δυστυχώς, ασχολήθηκα με πράγματα που δεν γνώριζα και απλά εμπιστεύτηκα. Αυτό το λάθος με ακολουθεί τα τελευταία 3 χρόνια».

Τις άγιες ημέρες θα εργάζεσαι;
«Ναι, θα είμαστε στη Θεσσαλονίκη, εκεί θα μείνουμε. Σε αυτό το επάγγελμα είμαστε μέσα στα μαγαζιά, δουλεύουμε και ουσιαστικά δεν κάνουμε γιορτές, αλλά προσπαθούμε με κάθε τρόπο να είμαστε όσο γίνεται όλοι μαζί, ώστε να νιώθουμε ότι είμαστε οικογένεια»