Ο γάμος τους ήταν βγαλμένος από κάποιο ρομαντικό παραμύθι. Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 19 Μαΐου του 2018, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο κάστρο του Ουίνδσορ σε μια τελετή με 800 καλεσμένους και εκατομμύρια ανθρώπων να μένουν καθηλωμένοι από το χαρμόσυνο γεγονός. Οι μαγικές στιγμές που έζησε το ζευγάρι αποτυπώθηκαν σε δεκάδες κλικ που είδαν το φως της δημοσιότητας, ωστόσο εκείνες οι φωτογραφίες που έκαναν πολλούς να πιστέψουν ακόμα περισσότερο στον έρωτα, ήταν του φωτογράφου Alexi Lubomirski, που ανέλαβε να φωτογραφίσει τους νεόνυμφους στον κήπο του κάστρου.

Ο ίδιος ο φωτογράφος έχει αποκαλύψει ότι οι συγκεκριμένες φωτογραφίες τραβήχτηκαν σε ελάχιστο χρόνο, όμως αιχμαλώτισαν όλη τη φυσικότητα, την ευτυχία και την ηρεμία που ένιωθε εκείνη την ημέρα το ζευγάρι. Αυτό που κανείς δεν ήξερε βέβαια είναι πως υπήρχε ένας αυστηρός κανόνας που έπρεπε να ακολουθηθεί πιστά από την Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry. Σύμφωνα με τον Alexi Lubomirski απαγορευόταν αυστηρά το ζευγάρι να φιληθεί και αυτή η τρυφερή στιγμή του να απαθανατιστεί από τον φωτογράφο.

«Δεν μπορείς να τους έχεις να φωνάζουν ή να τρέχουν στον κήπο ή να φιλιούνται και πρέπει να φαίνεται το δαχτυλίδι», είπε στην Evening Standard συμπληρώνοντας πως όμως αυτές οι οδηγίες είναι που φέρνουν το δημιουργικό αποτέλεσμα.

Ο Alexi Lubomirski πρόσθεσε μάλιστα πως το ζευγάρι είχε μια απίστευτη φυσικότητα στην κάμερα και ήταν πολύ χαλαροί, γεγονός που φάνηκε και στις φωτογραφίες.

Όπως έχει πει παλιότερα ο φωτογράφος, η πιο όμορφη και ρομαντική λήψη του ζευγαριού, ήταν αυτή στο ασπρόμαυρο φόντο με το ζευγάρι να χαμογελά ανέμελο, η οποία ήταν και σχεδόν τυχαία!

«Ήταν μία από αυτές τις μαγικές στιγμές που όταν είσαι φωτογράφος και όλα πρέπει να μπουν σε μία σειρά κάτι πρέπει να κάνεις. Οπότε τους είπα, πριν μπείτε μέσα, καθίστε εδώ στα σκαλιά, και κάπως έτσι η Meghan «γλίστρησε» και κάθισε ανάμεσα στα πόδια του Harry. Ήταν μία στιγμή που άρχισαν να γελούν από την εξάντληση σκεπτόμενοι πως επιτέλους όλα τελείωσαν», έχει πει χαρακτηριστικά ο φωτογράφος.