Με μια ανάρτηση στο Instagram λίγο μετά το τέλος του X Factor θέλησε η Δέσποινα Βανδή να κάνει τον απολογισμό της και να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της.

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε βιντεάκι από την εμφάνιση που έκανε στη σκηνή του X-Factorμε τη Μελίνα Ασλανίδου, τον Χρήστο Μάστορα και τον Γιώργο Θεοφάνους, ευχαριστώντας όλους τους συνεργάτες της και την κριτική επιτροπή, ενώ συνεχάρη τον μεγάλο νικητή, αλλά κι όλους τους συμμετέχοντες.

Δείτε την ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή:

«Τελειώσαμε χθες λοιπόν αυτό το μεγάλο ταξίδι του Χ-Factor. Με μια αγκαλιά από πανέμορφα τραγούδια του Γιώργου Θεοφάνους και πόσα άλλα που θα ήθελα να πούμε από αυτά που έχει γράψει και δεν είπαμε! Ευχαριστώ όλους μου τους συνεργάτες που κάναν τη ζωή μου πιο εύκολη σε αυτό μου το εγχείρημα, της παρουσίασης και ελπίζω κι εγώ να μην τους δυσκόλεψα ιδιαίτερα! Λήδα δε θα μπορούσα χωρίς εσένα και το ήξερα από την πρώτη μέρα που είπα το ναι! Περικλή μου και Άκη είστε υπέροχοι! Νίκη, Τζούλια και αγαπημένη μου Τζο! Φυσικά την όμορφη παρέα των ταλαντούχων κριτών και του Άρη Μακρή που πραγματικά ήταν εξαιρετικός! Τον Βαγγέλη μας που χωρίς αυτόν τίποτα δε θα ήταν on time! Την Τσέιλι για τις υπέροχες χορογραφίες και τους μοναδικούς μας χορευτές και γενικότερα όλο τον κόσμο που είναι πάρα πολλοί και συνέβαλαν στο να βγει αυτό το show! Συγχαρητήρια στον Γιάννη Γρόση και σε όλα τα παιδιά! Είναι τόσο ταλαντούχα που το μόνο που τους λείπει είναι η δισκογραφία για να συνεχίσουν στο ταξίδι της μουσικής πιο επαγγελματικά! Και φυσικά τους αγαπημένους μου Mi-Ro, Βασίλη Μπουλούμπαση, Βάσω Νακοπούλου, Έλενα Βαζούρα και Παύλο Μαυροειδή, που ήταν κοντά μου συνέχεια! Περικλή! «Πλατουλιτσα»! Τέλος!» , έγραψε στη λεζάντα του βίντεο η Δέσποινα Βανδή.