Ο Παντελής Βούρος μιλάει για τις αστείες στιγμές στο Globetrotters

|
THESTIVAL TEAM

Για τη συμμετοχή του στο Globetrotters μίλησε στο περιοδικό People και τη Γεωργία Χαλκιά ο Παντελής Βούρος και ο Χρήστος Μπάρκας.

Σε ερώτηση, μάλιστα, για το αν υπήρχαν αστείες στιγμές που δεν έδειξαν κάμερες, ο Παντελής Βούρος αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό, που συνέβη αρκετές φορές σε διάφορα ξενοδοχεία.

Παντελή, υπήρξαν αστείες στιγμές που δεν έδειξαν οι κάμερες κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας;

Η συμβίωση στο Globetrotters έχει περίεργο χαρακτήρα γιατί υπήρχαν στιγμές που φαινόμασταν τσακισμένοι και δεν λέγαμε ούτε «καληνύχτα» λόγω της κούρασης αλλά και βράδια που αναλύαμε επαγγελματικές και ερωτικές μας ανησυχίες. Θυμάμαι να κυλιόμαστε στο πάτωμα από τα γέλια –γιατί εγώ αν ανοιχτώ σε κάποιον, πετάω τις κοτσάνες μου– και να έρχονται υπάλληλοι του ξενοδοχείου για να μας κάνουν παρατήρηση. Ευτυχώς δεν γινόταν αυτό συνέχεια, αλλιώς θα υπήρχε μεγάλο πρόβλημα.

Χρήστο, η δική σου απόπειρα με τα πατίνια στο Χιούστον δεν φάνηκε να είναι τόσο επιτυχημένη…

Στο Χιούστον είχα ένα ατύχημα με τα rollerblades. Είχαμε τόση χαρά με τον Παντελή και λέγαμε «Το ’χουμε, το ’χουμε!». Μας πήρε κάτω, σωριαστήκαμε και κάναμε κωλοτούμπες. Ο Παντελής έπεφτε συνέχεια αλλά παρ’ όλα αυτά βγήκε αλώβητος. Η δική μου ήταν και η φαρμακερή.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.