Στην εκπομπή “Μαζί σου σαββατοκύριακο” μίλησε ο Γιάννης Μαρακάκης. Ο γνωστός δικηγόρος εξομολογήθηκε τα συναισθήματά του για το γεγονός ότι σε τρεις μήνες θα γίνει πατέρας, ενώ μίλησε και για τη σχέση του με τη σύζυγό του.

«Ότι έχω κάνει είναι προϊόν πολύ σκληρής δουλειάς και πιστεύω ότι υπάρχουν πολύ μεγάλα περιθώρια και ονειρεύομαι πράγματα για αργότερα, σε ότι αφορά τα επαγγελματικά μου. Δεν εκτιμώ πολύ καλά και δεν αξιολογώ όπως θα έπρεπε αυτά που έχω πετύχει, κοιτάζω παρακάτω συνέχεια. Δεν είναι σωστό να μην κάνεις σωστά την αποτίμηση, αλλά με ενδιαφέρει να κοιτάζω μπροστά» είπε.

Ερωτηθείς για τη διαφορά ηλικίας που έχει από τη σύζυγό του, Νίκη Θωμοπούλου, ο ίδιος τόνισε: «Νομίζω ότι για ένα ζευγάρι το 2020 είναι η ιδανική διαφορά. Από την άλλη, θεωρώ ότι είναι και η ιδανική διαφορά για έναν άντρα, ο οποίος αποφασίζει να κάνει οικογένεια κοντά στα 40. Γνωριστήκαμε σε ένα κατάστημα στη Γλυφάδα, όπου εργαζόταν και μετά τα πράγματα πήραν την πορεία τους».

Όσο για τα συναισθήματά του τώρα που πλησιάζει η ώρα να κρατήσει το πρώτο του παιδάκι στην αγκαλιά του; «Κανένας άντρας δεν αισθάνεται ποτέ έτοιμος να γίνει πατέρας. Εμένα αυτό μου έχει δημιουργήσει μια απίστευτη προσμονή. Σε έναν βαθμό και περιέργεια για να δω ποια θα είναι τα νέα δεδομένα στη ζωή μου, πώς θα τα αφομοιώσω και πώς θα αντιδρώ εφεξής», είπε ο Γιάννης Μαρακάκης.