Για τον εμβληματικό ρόλο της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, στην ταινία “Ευτυχία”, στην οποία πρωταγωνιστεί φέτος, μίλησε η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και την εκπομπή «Ελένη».

«Κάποιοι ηθοποιοί που δουλεύουμε πολύ στο θέατρο, είμαστε λίγο πιο περιζήτητοι και χτυπάνε τα τηλέφωνα για δουλειές για δύο χρόνια μετά. Οπότε κλείνεις με σπουδαίους σκηνοθέτες και για μεγάλα έργα», ανέφερε.

Για την προσωπική της ζωή, την οποία προστατεύει καλά, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη είπε: “Όλοι οι άνθρωποι του περιβάλλοντός μου γνωρίζουν, δεν κρύβομαι σε σχέση με τον άνθρωπό μου, αλλά από την άλλη μεριά δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτό, γιατί δεν μου αρέσει να βλέπω τη ζωή μου κρεμασμένη στα περίπτερα ή γενικά στα πρωινάδικα να σχολιάζεται κλπ. Και γενικά όταν δεν συμβαδίζει η ζωή σου με κάποιες πιο κατεστημένες αντιλήψεις, είτε είσαι ομοφυλόφιλος, είτε είσαι γυναίκα με μικρότερο άντρα, δημιουργείται πολύ έντονα αυτή η αίσθηση της κουτσομπολίστικης διάθεσης και αυτό δεν μου αρέσει να το υφίσταμαι”.