Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε η Τζίνα Αλιμόνου, μιλώντας για τον πρώην σύζυγό της και τη δικαστική τους διαμάχη.

«Το να μεγαλώνεις μόνη τα παιδιά είναι μια nonstop διαδικασία. Πολλοί πιστεύουν ότι έχω μάγειρες, στρατό, νταντάδες! Μια κοπέλα μόνο έχω»

«Θα πω κάτι, πραγματικά, όταν ήμασταν παντρεμένοι το σπίτι μου ήταν πιο μεγάλο γιατί ήταν απαίτηση του συζύγου μου. Του άρεσαν τα μεγάλα σπίτια, εγώ δεν είχα μάθει έτσι. Ήμουν σε ένα αστικό σπίτι, έτσι έζησα στο Παγκράτι, οπότε εκεί υπήρχε παραπάνω προσωπικό απαραιτήτως και μεγαλύτερος κήπος. Ήταν κάτι που με κούρασε πάρα πολύ γιατί θεωρώ ότι τα μεγάλα σπίτια τα υπηρετείς εσύ» σημείωσε, μέσα σε όλα, η Τζίνα Αλιμόνου.

«Μου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να χάσω τα παιδιά μου» παραδέχθηκε με ειλικρίνεια η ηθοποιός και μοντέλο. «Από την πρώτη στιγμή, μάλιστα γιατί ήταν πολύ ακραίες οι κατηγορίες και το πρώτο πράγμα που ήρθε στο μυαλό μου ήταν αυτό. Έχω περάσει δύσκολα».

Όσον αφορά μια νέα αρχή στην προσωπική της ζωή, η Τζίνα Αλιμόνου δήλωσε πως «Το σενάριο ενός δεύτερου γάμου δεν το έχω σκεφτεί καν ακόμα. Είμαι άνθρωπος πολύ του συναισθήματος, είμαι του τώρα και θέλω να ξεκαθαρίσω όλες τις καταστάσεις».

«Το 2020 θέλω να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, να είμαι καλά με τα παιδιά μου, να μπουν οι νέες βάσεις γιατί όλες οι αποφάσεις που περιμένω συντονίζουν τη ζωή τη δική μου και των παιδιών» πρόσθεσε στα λεγόμενα της.

“Ονειρεύεσαι να έχεις μια καλή και τίμια σχέση με τον πρώην σύζυγο σου;” ρώτησε η δημοσιογράφος την Τζίνα Αλιμόνου και εκείνη απάντησε: «Εννοείται, φυσικά. Είναι κάτι που το εύχομαι. Εκτός των δικαστηρίων είναι πολιτισμένη τον τελευταίο καιρό. Ότι συμβαίνει θεωρώ ότι είναι δικιά μας ευθύνη λόγω των επιλογών μας. Οι άνθρωποι βέβαια αλλάζουν γιατί άλλη επιλογή κάνεις 15 χρόνια πριν και αλλιώς εξελίσσεσαι».

«Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω θέατρο αλλά είμαι πάρα πολύ απασχολημένη με αυτό που κάνω» κατέληξε, στη συνέντευξη της, η Τζίνα Αλιμόνου.