Ευθύμης Ζησάκης: Ποτέ δεν είπα ότι ο Κώστας Σπυρόπουλος δεν είναι αυτός που είναι

|
THESTIVAL TEAM

Για την τηλεοπτική του αποχή την φετινή σεζόν, την αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση αλλά και την ματαίωση της συνεργασίας του με τον Κώστα Σπυρόπουλο, μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και την Μαρία Κοκολάκη, ο Ευθύμης Ζησάκης.

“Υπήρχαν κάποιες συζητήσεις τις οποίες δεν θεώρησα ότι σε αυτή την φάση μπορώ να υποστηρίξω” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ευθύμης Ζησάκης για το γεγονός πως δεν τον βλέπουμε σε κάποιο σίριαλ αυτή τη χρονιά ενώ παραδέχθηκε, “Έχασα 14 κιλά. Ένιωσα και θεώρησα ότι αυτός ο προγραμματισμός, στη συγκεκριμένη φάση της ζωής μου, είναι αυτός που θέλω”.

Όσον αφορά το κομμάτι της παρουσίασης, ο ηθοποιός ήταν ξεκάθαρος. “Δεν θα ήμουν ξανά σε κάποιο πάνελ εκπομπής γιατί στο μυαλό μου έχει χαραχθεί η πορεία που θέλω να κάνω”. “Σαφώς και σε αλλάζει η δημοσιότητα, όποιος λέει κάτι διαφορετικό δεν υπηρετεί την αλήθεια” πρόσθεσε.

Σχετικά με την πολυσυζητημένη ματαίωση συνεργασίας με τον Κώστα Σπυρόπουλο την περασμένη σεζόν, ο Ευθύμης Ζησάκης δήλωσε: “Ποτέ δεν είπα ότι δεν εκτιμώ τον Κώστα Σπυρόπουλο, ποτέ δεν είπα ότι δεν είναι αυτός που είναι. Από εκεί και πέρα δεν έχω να πω κάτι άλλο”

“Δεν θεωρώ ότι υπάρχουν φτυάρια, ανταγωνισμός ή κακεντρεχείς άνθρωποι. Όλο το πράγμα ξεκινάει από το τι θέλω εγώ” συμπλήρωσε. “Δεν έχω κάνει πλαστική στη μύτη μου, είναι ίδια! Ευχαριστώ για τα σχόλια. Αγαπώ τη Ναταλία Γερμανού και όλα τα παιδιά στην εκπομπή. Αυτό έχω να πω”σημείωσε ο ηθοποιός για σχόλια που δέχθηκε από την εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”.

“Θέλω να πω πως είμαι από τους ανθρώπους που ανήκουν στο θέατρο και πολλές φορές έχετε δεχτεί πυρά από εμάς για διάφορους λόγους. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω εσάς τους δημοσιογράφους γιατί είχα την απόλυτη στήριξη και στα θετικά και στα αρνητικά μου” κατέληξε ο Ευθύμης Ζησάκης στη συνέντευξη του.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.