Για τον τσακωμό της Κάτιας Ταραμπάνκο με την Μαρία Μιχαλοπούλου, στην κουζίνα του GNTM, ρωτήθηκαν μεταξύ άλλων, από την εκπομπή στη "Φωλιά των Κου Κου", τα κορίτσια του reality μόδας.

Ασημίνα Χαρίτου: Τέτοια βρωμιά δεν έχω δει ποτέ και σε κανέναν άνθρωπο. Ξυπνάω κάθε μέρα πρώτη και βλέπω ένα χάος στην κουζίνα το οποίο έρχεται κατά βάση από τη Μαρία. Σήμερα δεν αντέξαμε.

Κάτια Ταραμπάνκο: Δεν έχω ιδέα γιατί η Μαρία δεν πλένει τις κατσαρόλες και της το είπα με πολύ ωραίο τρόπο. Θα μπορούσε, όχι να πλύνει την κατσαρόλα γιατί είχε φαγητό μέσα, αλλά θα μπορούσε να την κάνει πέρα, να καθαρίσει την κουζίνα που την χρησιμοποιούν άλλα τόσα άτομα. Και μου πέταξε και το μπαλάκι του τύπου “σου χάλασα την ψυχολογία;”. Ίσως έχει τακτική να μου σπάει τα νεύρα. Δεν τα σπάει μόνο σε μένα και η Χαρά χθες ήταν έξαλλη και η Κέισι ήταν έξαλλη.

Χαρά Παππά: Θα δώσω στην Κάτια το δίκιο γιατί η Μαρία γενικά μας δημιουργεί διάφορα προβλήματα. Άμα δεν της πει κάποιος “Μαρία κάνε αυτό, κάνε εκείνο” ξεχνάει και τα αφήνει όλα έτσι.

Κέισι Μίζιου: Με ενοχλεί που η Μαρία δεν πλένει τις κατσαρόλες, όταν είμαστε τόσα άτομα μέσα στο σπίτι. Δεν μπορεί να υπάρχει ένας άνθρωπος που δεν επιμελείται τα πράγματά του.

Δείτε το βίντεο: