Στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» μίλησαν η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας, αφού σήμερα βγήκαν από το μαιευτήριο, μαζί με την μπέμπα τους.

«Όντως δεν υπάρχει αυτό το συναίσθημα. Μέχρι να το ζήσεις, μέχρι να σου δώσει το μωρό στην αγκαλιά… Σίγουρα έχουμε άγχος για τη συνέχεια, είναι κάτι πολύ καινούργιο για εμάς… Πρέπει να είσαι πολύ δυνατός, πολύ προετοιμασμένος για να γίνει όλο αυτό. Εντάξει, βήμα βήμα θα τα καταφέρουμε κι εμείς. Είναι η πιο ευχάριστη πρόκληση», είπε η Βασιλική Μιλλούση.

«Είμαστε πολλές μέρες εδώ και χαιρόμαστε που βγαίνουμε. Όλα πήγαν τέλεια. Τα πρώτα συναισθήματα η μητέρα θα τα πει. Βοήθεια υπάρχει από τις γιαγιάδες, αλλά η Βασιλική είναι ούτως ή άλλως πολύ δυνατός άνθρωπος και θα στηρίξουμε αυτή την κατάσταση και όλο αυτό που έρχεται από εδώ και πέρα. Μας αρέσουν οι νέες προκλήσεις.

Και πάνω απ’ όλα χαιρόμαστε που βγαίνουμε από εδώ υγιείς με μια κούκλα στα χέρια μας και φυσικά μεγάλο ευχαριστώ στο γιατρό μας και τη μαία μας, όπου έκαναν τεράστια προσπάθεια για να πάνε όλα τέλεια. Όλα πήγαν τέλεια. Ήταν με καισαρική τομή, οπότε δεν επιτρέπεται να είσαι μέσα στον τοκετό», είπε ο Λευτέρης Πετρούνιας.