Η Βασιλίκη Ανδρίτσου μιλά για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στην κωμική σειρά του ΣΚΑΪ, «Θα γίνει της πολυκατοικίας», για το αν μοιάζει με την ηρωίδα της και αν παρακολουθεί τα νούμερα τηλεθέασης.

Πόσο όμορφα συναισθήματα σας δημιουργεί το γεγονός ότι ή σειρά «Πολυκατοικία», που σημείωσε στο παρελθόν μεγάλη επιτυχία, επανήλθε φέτος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ;

«Να τονίσω ότι δεν είναι η ίδια σειρά, είναι το ίδιο κόνσεπτ. Αλλά είναι τελείως διαφορετικοί ρόλοι. Παίζουμε κάποιοι από την παλιά «Πολυκατοικία», ο Πουρσανίδης, ο Χαϊκάλης και εγώ, αλλά σε διαφορετικούς ρόλους. Το κόνσεπτ μου αρέσει, όπως μου άρεσε και το πρώτο. Περνάμε ωραία και χώρα μάλιστα που έχει πάει και στη σωστή ώρα προβολής του το σίριαλ δηλαδή στην prime time, και ανεβαίνει και σε νούμερα τηλεθέασης, είμαστε όλοι ευχαριστημένοι».

Πώς είναι η επιστροφή σας στη μικρή οθόνη;

«Το διάστημα αυτό του ενός και πλέον χρόνου που έλειψα λόγω της εγκυμοσύνης δεν ένιωσα καμία έλλειψη και αυτό γιατί ήμουν απορροφημένη με το θέμα της μητρότητας που για μένα είναι πολύ σημαντικό. Επανήλθα όμως στη δουλειά μου και αυτό με χαροποιεί, όμως με τελείως διαφορετικούς ρυθμούς, καθώς προηγείται το μεγάλωμα του παιδιού μου».

Τι ήταν αυτό που σας κέρδισε στον συγκεκριμένο ρόλο της Χριστίνας;

«Μου αρέσει γιατί είναι ένας ρόλος αρκετά διαφορετικός σε σχέση με ό,τι έχω κάνει στο παρελθόν. Υποδύομαι μια συνεσταλμένη κοπέλα, η οποία δεν έχει καθόλου αυτοπεποίθηση και για τον λόγο αυτό της έρχονται όλα στη ζωή ανάποδα. Είναι χαμηλών τόνων και αυτό είναι που με κέρδισε περισσότερο. Δηλαδή το ότι είναι ένας ρόλος που δεν χρειάζεται να φωνάξω, να χτυπήσω κάποιον, όπως συνήθως μου ζητάνε να παίξω».

Μοιάζετε καθόλου με τη Χριστίνα;

«Οχι, καθόλου. Και αυτοπεποίθηση έχω και δεν αφήνω να με καταβάλει η συμφορά ας πούμε. Κάτι που δεν συμβαίνει με την ηρωίδα μας».

Η Χριστίνα είναι ένας αυθεντικός άνθρωπος. Πιστεύετε πως σήμερα γύρω μας υπάρχουν αυθεντικοί άνθρωποι;

«Είναι αυθεντική η Χριστίνα. Σαφώς και υπάρχουν αυθεντικοί άνθρωποι και έχω τέτοιους γύρω μου. Απλώς είναι μια εποχή που την έχουν κατακλύσει τα social media και ο κόσμος στην προσπάθεια του να επιβιώσει είναι φορές που δείχνει ένα πρόσωπο που δεν είναι αληθινό».