Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης ο Τάσος Ξιάρχος, ο γνωστός χορογράφος που εντυπωσίασε στο GNTM με τα… τακούνια του. Ο άνθρωπος που έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα καλλιτεχνών σε Ελλάδα και εξωτερικό, εξήγησε πως τυχαία ανακάλυψε ότι ο χορός είναι μέσο έκφρασης της εκκεντρικότητάς του.

Ο Τάσος Ξιάρχος μίλησε επίσης για την ταραχώδη σχέση με τον πατέρα του και απαντά στο γιατί θέλει να είναι από μακριά και αγαπημένοι, ενώ παραδέχθηκε πως περπατάει τα τακούνια πολύ καλύτερα απ’ ότι οι γυναίκες.

«Νιώθω καλά πάνω σε τακούνια. Από πολύ μικρός ήμουν εκκεντρικός. Οι γονείς μου τσακώνονταν συνέχεια. Όταν δεν είχα που να μείνω αναγκάστηκα και πήγα στο σπίτι του πατέρα μου. Δεν τα βρήκαμε με τον πατέρα μου πραγματικά ποτέ. Όταν ήμουν πέντε ετών ένας έφηβος με είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά. Θυμάμαι να με τραβάει σε ένα χώρο…

Μπορώ να καταλάβω αμέσως ποιος καλλιτέχνης θα κάνει επιτυχία. Δε μου αρέσει να δουλεύω με ανθρώπους που δεν εκτιμούν τη δουλειά μου», είπε μεταξύ άλλων ο Τάσος Ξιάρχος.