Μπορεί στο παρελθόν να έκανε την μια κοσμική εμφάνιση μετά την άλλη, τα τελευταία χρόνια όμως η Βίκυ Σταμάτη βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες της μετά τις δυσκολίες που βίωσε. 

Η φυλάκιση της ίδιας και του συζύγου της Άκη Τσοχατζόπουλου, το διάστημα που έμεινε μακριά από τον γιο της και τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο πρώην ισχυρός άντρας του ΠΑΣΟΚ κλόνισαν την Βίκυ Σταμάτη, και την ανάγκασαν να μείνει μακριά από όλους και από όλα.

Ωστόσο, ο γιος της, ο Άκης συνεχίζει να είναι η πρώτη και βασική της προτεραιότητα. Ο μικρός Άκης ήταν ο λόγος που εκείνη κατάφερε να σταθεί δυνατή και να καταφέρει να αφήσει πίσω της, όλο το δύσκολο διάστημα που πέρασε. Ο Άκης της άλλωστε, είναι η μεγάλη της αδυναμία και φυσικά δεν του χαλά χατίρι.

Έτσι, το βράδυ του Σαββάτου μαμά και γιος βρέθηκαν μαζί στο Στάδιο Καραϊσκάκη και παρακολούθησαν τον αγώνα Ολυμπιακού – ΑΕΚ και την νίκη των ερυθρόλευκων με 2-0. Ο γιος της Βίκυς Σταμάτη και του Άκη Τσοχατζόπουλου, αγαπά το ποδόσφαιρο και στηρίζει φυσικά τον Ολυμπιακό όπως και ο πατέρας του.

Δείτε φωτογραφίες από το Tlife.gr:

stamati.jpg

stamati2.jpg