Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα καλεσμένος ο Κώστας Καραφώτης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για το Fame Story, τι συνέβαινε όταν βγήκε από το παιχνίδι, αλλά και για τα προσωπικά του.

«Βγαίνοντας από το παιχνίδι ήταν ένα χάος μαζεμένο στο κεφάλι μου που δεν μπορούσα να διαχειριστώ και δεν καταλάβαινα και πολλά πολλά. Αυτό που συνέβαινε μέσα μου ήταν λίγο περίεργο.

Έμαθα πάρα πολλά μέσα από αυτό, ήταν μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία, ήταν ένα πολύ ωραίο ταξίδι και όσο περνάνε τα χρόνια νιώθω και καλύτερα γιατί ανακαλύπτω και τον εαυτό μου πιο καλά, αλλά και τους υπόλοιπους ανθρώπους. Ήταν καθαρά δική μου επιθυμία να πάω στο Fame Story. Νομίζω ότι βοήθησε το ότι δεν είχα δει το πρώτο γιατί σπούδαζα. Τις τελείωσα τις σπουδές μου, το πτυχίο της Ιατρικής το πήρα το 2003.

Πολλά πράγματα έγιναν και αυθόρμητα και υπό πίεση, αλλά ήταν όλα δικές μου επιλογές, δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν για τίποτα. Ούτε για τη δουλειά μου, για τα προσωπικά μου, για τις σχέσεις μου με τους ανθρώπους. Αυτός ήμουν τότε, έτσι αντιμετώπιζα τα πράγματα, αυτές ήταν οι αποφάσεις μου, αυτό έγινε. Το άσχημο θα ήταν να μη μάθω από αυτά που έχω πάθει και να μην εξελίσσομαι.

Δεν είμαι ούτε ορκισμένος εργένης, ούτε υπέρ του γάμου, είμαι κάπου στη μέση. Δεν θεωρώ το γάμο αυτοσκοπό», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Καραφώτης.