Νεσχάν Μουλαζίμ: Μιλάει για την απόφασή της να βαφτιστεί χριστιανή…

|
THESTIVAL TEAM

Για την απόφασή της να αλλάξει το θρήσκευμα της και από μουσουλμάνα να βαφτιστεί Χριστιανή Ορθόδοξη, για να παντρευτεί τον έρωτα της ζωής της, μίλησε η Νεσχάν Μουλαζίμ στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» και την Τατιάνα Στεφανίδου.

«Καταρχάς το κάνω μόνο και μόνο για μένα, δεν μου το ζήτησε ο σύντροφός μου. 19 χρόνια είμαι στην Ελλάδα, οπότε 19 χρόνια ζω με τα δικά σας έθιμα. Αυτά με έφεραν πολύ κοντά στην εκκλησία. Γεννήθηκα μουσουλμάνα, αλλά δεν ρωτήθηκα ποτέ αν θέλω να είμαι μουσουλμάνα. Στην ταυτότητα μου είναι γραμμένο ότι είμαι μουσουλμάνα, αλλά εγώ πιστεύω στον Θεό. Τον τελευταίο χρόνο είχα γνωρίσει έναν Πάτερ, που δεν ζει πλέον.

Είχα κάποιες συζητήσεις με τον άνθρωπο. Πρώτη φορά με είδε και με δέχτηκε, με ρώτησε αν είμαι χριστιανή του είπα όχι και μου απάντησε «Καλώς ήρθες παιδί μου». Αυτό και μόνο με έκανε να νιώσω πολύ όμορφα. Την δεύτερη φορά που πήγα με αγκάλιασε και μου είπε «Καλώς ήρθες Αλεξάνδρα». Του λέω Νεσχάν με λένε και μου είπε εντάξει κάτσε… Με δεχόταν πάντα με πολύ αγάπη, χωρίς να έχει σημασία από ποια χώρα έρχομαι. Έτσι ήρθα πιο κοντά στη θρησκεία σας».

«Θέλω να ζήσω τον γάμο μου έτσι όπως πρέπει να είναι και έτσι όπως το ονειρευόμαστε εγώ και ο Στέλιος. Οι γονείς μου δεν έχουν καμία αντίρρηση και είναι πολύ ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι. Άνθρωποι που αγαπάνε τον Θεό και σέβονται τη κάθε απόφαση μου. Ό,τι ήθελα αυτό έκανα. Οι γονείς μου είναι όλοι στην Σμύρνη και θα έρθουν εδώ για τον γάμο μου», αποκάλυψε μεταξύ άλλων η Τουρκάλα καλλονή.

Η Νεσχάν Μουλαζίμ ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του γοητευτικού πολίστα Στέλιου Πολογεώργη.


Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.