Στην πρεμιέρα της παράστασης Μάμα Ρόζα, που συμμετέχει η Κωνσταντίνα Κομμάτα βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου. Η ηθοποιός συνοδευόταν από τον Γιώργο Σαμαρά, ωστόσο μπροστά στις κάμερες το ζευγάρι χωρίστηκε.

Η Κατερίνα Καινούργιου εκτός από τα σχόλια για τη σχέση του ποδοσφαιριστή και της ηθοποιού, αναφέρθηκε και στον νυν σύντροφό της.

«Τον ξέρω και τον Γιώργο και την Κωνσταντίνα, είναι πολύ διακριτικά παιδιά και τα δύο. Και εγώ με τον σύντροφό μου το κάνω αυτό, θα είμαι ειλικρινής. Σέβομαι πως ο σύντροφός μου δεν θέλει. Και δεν έχει να κάνει με το ότι είμαστε λίγο καιρό μαζί. Είναι από διαφορετικό χώρο και δεν θέλει να υπάρχει σε περιοδικά, σε τηλεοπτικές εκπομπές, για τη δουλειά του», είπε η παρουσιάστρια.

Και συμπλήρωσε: «Εμένα δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο που μπήκαν στο θέατρο ξεχωριστά. Δεν είναι ανάγκη να πας παντού με τον σύντροφό σου. Και κάτι ακόμα, μπορεί να μη θες να κλέψεις την παράσταση από τον σύντροφό σου, επειδή ήταν και πρεμιέρα. Και αυτά τα παιδιά μπορεί να σκέφτηκαν ότι επειδή δεν εμφανιζόμαστε συχνά, θα πέσουν όλοι πάνω μας. Γι’ αυτό μπήκαν διακριτικά».