Για τη σχέση του με το φαγητό και τη μαγειρική μίλησε μεταξύ άλλων στη Φωλιά των Κου Κου ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, τονίζοντας πως έχει προτείνει σε φίλους του να τον πάρουν να δουλέψει σε κουζίνα.

«Η μαγειρική είναι ένα πολύ ψυχοθεραπευτικό κομμάτι στη ζωή μου. Μαγειρεύω επειδή έμεινα από μικρός μόνος μου. Επειδή οι γονείς μου είχαν χωρίσει, ταξίδευα συχνά Ελλάδα – Αγγλία και είχα μια ζυγαριά, γιατί το φαγητό στην Αγγλία δεν είναι και τόσο καλό. Το φαγητό που με γεμίζει αγάπη είναι τα μακαρόνια με κιμά. Το έτρωγε και η μητέρα μου όταν ήταν έγκυος σε μένα και νομίζω υπάρχει στο dna μου.

Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω να δουλέψω σε μια κουζίνα. Έχω προτείνει σε φίλους να με πάρουν αν δουλέψω σε κουζίνα, μπορεί και να το κάνω. Δεν νομίζω ότι είμαι τόσο ικανός για να πάω στο MasterChef. Οι κριτές του MasterChef είναι υπέροχοι, είχα τη χαρά να τους γνωρίσω. Μάλλον θα υπάρξει συνέχεια στο τηλεοπτικό “Έτερος Εγώ”.

Συναντήθηκα με τον Κρατερό στα γυρίσματα της ταινίας “Ευτυχία” που είχα τη χαρά και την τιμή να συμμετάσχω. Είναι η τέταρτη χρονιά που συνεργάζομαι με έναν υπέροχο άνθρωπο και φίλο, τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Έχω πολλούς φόβους. Φοβάμαι τη μοναξιά και δυστυχώς είναι ερωμένη μου.

Δυστυχώς έχω συμπεριφερθεί με τέτοιο τρόπο, που είμαι στον κόσμο μου και δεν έχω αφήσει κανέναν να μπει. Δεν ξέρω αν είναι στο μυαλό μου ο γάμος γιατί έχω και γονείς που παντρεύτηκαν αρκετές φορές και χώρισαν», είπε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.