Για την παράσταση «Το δείπνο» που πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν, την πρόσφατη διαδικτυακή απάτη που συμπεριέλαβαν τόσο το δικό της όσο και το όνομα του συζύγου της αλλά και τις φήμες περί διαζυγίου με τον Φάνη Μουρατίδη μίλησε μεταξύ άλλων η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στην κάμερα του Happy Day.

Η γοητευτική ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην πρόσφατη διαδικτυακή απάτη που συμπεριέλαβαν τόσο το δικό της όσο και το όνομα του συζύγου της καθώς και στις… συχνές φήμες περί χωρισμού για το ζευγάρι.

«Μου έστειλαν μηνύματα δικοί μου μα και άγνωστοι άνθρωποι πως κυκλοφορεί αυτό κι έτσι το κατάλαβα. Μπορεί να κυκλοφορούσε από πιο πριν και να μην το είχα καταλάβει. Δεν έχω καμία σχέση με αυτό και δεν είμαι μόνο εγώ» ανέφερε χαρακτηριστικά η γοητευτική ηθοποιός για τις διαδικτυακές διαφημίσεις που την ήθελαν να προτρέπει το κοινό να «πλουτίσει» όπως η ίδια.

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που συχνά πυκνά την θέλουν να χωρίζει με τον σύζυγο της, Φάνη Μουρατίδη, η Άννα Μαρία σχολίασε με χιούμορ: «Πρόσφατα για άλλη μια φορά έγραψαν ότι χωρίζουμε. Νομίζω πως είναι το παιχνίδι έτσι. Να το γράφουν μέχρι κάποια στιγμή, σου λέει δεν μπορεί, θα χωρίσουν. 12 χρόνια είμαστε μαζί. Θα το γράφουμε και κάποια στιγμή θα συμβεί, δεν μπορεί…»