Ο Γιάννης Νικολάου, ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου μοντέλων στο Αμβούργο, που είχε υπογράψει συμβόλαιο η Ειρήνη Καζαριάν, μίλησε στην εκπομπή “Ευτυχείτε”.

Ο ίδιος απάντησε για το GNTM, για την Ειρήνη Καζαριάν, αλλά και για τη Βίκυ Καγιά.

"Η Ειρήνη Καζαριάν έχει αποκλειστικό συμβόλαιο στην Ελλάδα με μια εταιρεία καλλυντικών, οπότε είναι δύσκολο να την κλείσουμε εδώ για μαλλιά και make up. Παρόλα αυτά η Ειρήνη έκανε δύο δουλειές στο εξωτερικό μέσω του δικού μου γραφείου. Δεν με ενδιαφέρει να πάρω μια κοπέλα που θα κάνει πέντε δουλίτσες το χρόνο.

Το ότι βγήκε νικήτρια στο τηλεπαιχνίδι στην Ελλάδα δεν έχει καμία σημασία για την αγορά, δεν είναι αβαντάζ αυτό για το εξωτερικό. Οι φετινές κοπέλες είναι πιο ξύπνιες γιατί έχουν δει το περσινό, αλλά γενικά τις βρίσκω γκρινιάρες. Αν ήμουν πελάτης δεν θα ήθελα να έχω μια κοπέλα που μυξοκλαίει, που γκρινιάζει, που κρυώνει.

Οι δοκιμασίες που βλέπετε είναι ακριβώς τα ίδια πράγματα που συμβαίνουν κάποιες φορές και στην αληθινή ζωή. Αυτό όμως που δεν συμβαίνει ποτέ είναι να έρθει ξαφνικά μια κοπέλα χωρίς να ξέρει τίποτα και γδυθεί και να πηδήξει μαζί με κατσαρίδες και άλογα και φίδια, αυτό το πράγμα δεν συμβαίνει.

Η Βίκυ είναι πάντα χαρούμενη, ανοικτή, δεν μας δημιούργησε ποτέ κανένα πρόβλημα, σαν κάτι άλλες Ελληνίδες που είχα πιο παλιά που νόμιζαν ότι είναι οι σούπερ σταρ…", είπε ο Γιάννης Νικολάου.