Για το γεγονός πως κόπηκε από την αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή της ΕΛΑΣ, η οποία τον έκρινε ακατάλληλο για να ενταχθεί στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας ως Ειδικός Φρουρός, μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» και στην Τατιάνα Στεφανίδου ο Τάσος Ποτσέπης.

Ο 26χρονος Τάσος Ποτσέπης είχε καταταχθεί 95ος μεταξύ των 1.500 υποψηφίων, οι οποίοι έλαβαν παραπεμπτικό για υγειονομικές και αθλητικές εξετάσεις, χάρη στα μόρια που πήρε. Ωστόσο, όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία με την εξέτασή του από ψυχολόγους η αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή της Αστυνομίας τον παρέπεμψε σε περαιτέρω αξιολόγηση, η οποία τον έκρινε απορριπτέο.

«Η μία αιτιολογία που με έκοψαν έγραφε «έχει την τάση να ωραιοποιεί τις καταστάσεις»… Και παρότι υπήρχε παράγραφος να μην περάσουν παιδιά με τατουάζ, ήρθαν παιδιά με τατουάζ μανίκι και τελικά πέρασαν. Αυτό είναι μεγάλο παράπτωμα…» , είπε χαρακτηριστικά.

Ο Τάσος Ποτσέπης, ολοκληρώνοντας, αποκάλυψε: «Έχω καταθέσει τα χαρτιά μου για το Λιμενικό σώμα. Πάω στο Λιμενικό σώμα γερά και δυναμικά…».

Δείτε τα όσα είπε: