Σοφία Βογιατζάκη: Έχω περάσει πολύ άσχημα σε δουλειές, έχω φύγει τρεις μέρες πριν την πρεμιέρα (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Για τη σειρά “Αστέρια στην άμμο” που συμμετέχει, αλλά και για τις άσχημες στιγμές που έχει ζήσει με συνεργάτες της μίλησε μεταξύ άλλων η Σοφία Βογιατζάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο.

«Ήμουν τρελή με τον Γιώργο Νινιό, ερωτευμένη! Όχι, δεν είχα αφίσες του στο δωμάτιό μου γιατί είναι λίγο πιο… κουλτούρα και διανόηση το αγόρι… Στα “Βαμμένα κόκκινα μαλλιά” τον έβλεπα και έλεγα “Παναγία μου, τι είναι αυτό;”.

Τώρα είμαι μεταξύ Αθήνας και Κύπρου, λόγω των γυρισμάτων για τα “Αστέρια στην άμμο”, μια πάρα πολύ ωραία δουλειά, είμαι πολύ χαρούμενη και με τους συντελεστές… Έχω περάσει πολύ άσχημα σε δουλειές, με συνεργάτες που δεν μπορούσα να συνεννοηθώ, με συνεργάτες που δεν είχαν καλή πρόθεση για το συνολικό αποτέλεσμα της δουλειάς, που τους ενδιέφερε μόνη η πάρτη τους.

Έχω φτάσει σε σημείο να ζητήσω αντικατάσταση κι έχει τύχει να φύγω από δουλειά τρεις μέρες πριν από την πρεμιέρα», είπε η Σοφία Βογιατζάκη.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.