Για όλους και για όλα μίλησε με τον γνωστό καυστικό του τρόπο ο Νίκος Μουρατίδης στην εκπομπή Ελένη και την Εύη Φραγκάκη

«Ο Αντώνης Ρέμος είναι ο καλλιτέχνης που θα ήθελα να αναλάβω. Θεωρώ ότι έχει κάνει πολλά λάθη στην καριέρα του, είναι όμως καλός τραγουδιστής. Αυτό που γίνεται κάθε καλοκαίρι στη Μύκονο, που τραγουδάει ο Ρέμος και είναι από κάτω διάφοροι Άραβες και διάφοροι νεόπλουτοι και ανοίγουν σαμπάνιες και ξοδεύουν του κόσμου τα λεφτά, είναι εμετικό. Μου έρχεται εμετός! Όχι με τον Ρέμο, με όλο αυτό το πράγμα».

«Ως ερμηνεύτρια ακούω! Με κοροϊδεύεις; Ερμηνεύτρια δεν είναι καθόλου. Τραγουδίστρια δεν είναι καθόλου. Την είδα στη Eurovision στο Ισραήλ και έμεινα! Λέω WOW! Είχε εκτόπισμα» είπε για την Ελένη Φουρέιρα.

«Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι πολύ γλυκός και συμπαθητικός. Τον πάταγο δεν βλέπω. Εσείς πού τον βλέπετε»; ανέφερε επίσης.

«Μεγάλες ιστορίες έχω να σου πω για τον Σάκη. Είχε φτάσει στο σημείο να τον αποκαλεί μεγάλη εφημερίδα «ο τραγουδιστής μίνι-μάρκετ», μια εποχή που είχε κάνει 3-4 διαφημίσεις συγχρόνως. Ξεκινώντας από το μεγάλο λάθος, για μένα, το Άξιον Εστί…»