Ο Θοδωρής Αθερίδης είναι ένας ευτυχισμένος παππούς, καθώς πριν από λίγο καιρό η κόρη του έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.

Ο ηθοποιός χθες πόσταρε στα social media μια πολύ τρυφερή φωτογραφία, στην οποία τον βλέπουμε να ταΐζει τον μικρό Θοδωρή. 

Την φωτογραφία συνόδευε το εξής μήνυμα:

"Την εποχή που είχα αρχίσει να συμβιβάζομαι με την ώριμη εκδοχή μου, τα τριαντατεσσερα μου χρόνια στο επάγγελμα που -αλίμονο- σαν χθες μου φαίνεται η φοίτηση μου στην σχολή, που εδώ και χρόνια έπαψα να είμαι ο «μικρός» στους θιάσους, παράλληλα με την προσφώνηση στον πληθυντικό των μαθητών μου, αυτήν την εποχή που εμπέδωσα πως μετά τα πενήντα έχει άλλη ομορφιά η ζωή, συνέβη….

Και συνέβη όμορφα σαν δώρο-πάντα εξ ορισμού είναι δώρο η ζωή.

Ξανά έγινα μικρός. Μικρός πραγματικά, όχι κατά την γνώμη μου. Όχι ταπεινά μικρός.

Όπως λέμε «πόσο μικρός απέναντι στα θαύματα της ζωής». Σ´αυτό ούτως ή άλλως είμαστε όλοι όχι μικροί, αμελητέοι θα έλεγα.

Εννοώ μικρός μικρός.

Μικρός για παππούς!!! Ξαναέγινα μικρός σε κάτι. Κι είναι τόσο σημαντικό αυτό το κάτι. Τόσο σημαντικό που είναι σημείο αναφοράς. Έτσι λοιπόν Νοιώθω μικρός και πάλι, νεαρός, πολλά υποσχόμενος που τόσο μου άρεσε και το ‘χα πεθυμήσει. Να είμαι «πολλά υποσχόμενος»…..".

Δείτε την φωτογραφία:

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, γένι, γυαλιά και κείμενο