Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποτελεί αναμφίβολα το απόλυτο αρσενικό.

Είναι ο άντρας που κάθε γυναίκα θα ήθελε να έχει στο πλευρό της και εξακολουθεί ακόμα και σήμερα να «καίει» καρδιές σε κάθε του εμφάνιση αλλά και κάθε του προσωπική στιγμή που βλέπουμε συνήθως να «ανεβαίνει» στα social media.

Είναι πλούσιος και διάσημος, είναι ακόμη, ένας πολύ καλός και δοτικός πατέρας, που διατηρεί άψογες σχέσεις με τα παιδιά του, με τα οποία τον έχουμε δει να ασχολείται πολύ τις ώρες που βρίσκονται στο σπίτι και όχι μόνο, αφού οι κοινές τους βόλτες και δραστηριότητες από τότε που ήταν μωρά είναι αμέτρητες.

Αυτή τη φορά ο βετεράνος ποδοσφαιριστής έκανε μια μίνι απόδραση χαλάρωσης με τον μεγαλύτερο γιο της οικογένειας, Μπρούκλιν, με τον οποίο είχε την ευκαιρία να απολαύσει ένα ice bath.

Οι δυο τους πόζαραν στην κάμερα γυμνοί από τη μέση και πάνω και από ότι φαίνεται διασκέδασαν πολύ με αυτήν την εμπειρία και αψήφησαν το κρύο.

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ο ίδιος ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram: «Όπως φαίνεται το να είσαι σε ένα ice bath το μήνα Οκτώβριο έχει κάτι το αστείο και διασκεδαστικό».

Ο γιος των Μπέκαμ μπορεί να μη βαδίζει στα χνάρια του διάσημου πατέρα του, αλλά σίγουρα εμπνέεται από αυτόν και τραβάει την προσοχή των γυναικών.