Με περούκα, χοντρά κοκάλινα γυαλιά και ασυνήθιστη για εκείνη αμφίεση, η παρουσιάστρια που ψάχνουμε έγινε πραγματικά αγνώριστη για τις ανάγκες του τρέιλερ της νέας της εκπομπής στο OPEN.

Η κάμερα ξεκινά από έναν στενό σκοτεινό διάδρομο γεμάτο με έγγραφα. Στο βάρος, ένα γραφείο, μπόλικη ακαταστασία και μια κυρία που έχει κάνει το τηλέφωνο σκουλαρίκι. Τρώει ένα τυροπιτάκι και σχολιάζει με τον αποδέκτη στην άλλη άκρη του τηλεφώνου τα... νέα της ημέρας. Ξαφνικά εμφανίζονται διάφορες παρέες που ζητούν συμμετοχή. Άλλος για να κάνει extreme sports και άλλοι για έναν παραμυθένιο γάμο...

Το τρέιλερ αφορά στο νέο τηλεπαιχνίδι του OPEN και φυσικά, η παρουσιάστριά του και ο άνθρωπος πίσω από την δημόσια υπάλληλο στο βίντεο, είναι η Μαρία Μπακοδήμου.

Το νέο τηλεπαιχνίδι του OPEN με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπακοδήμου έρχεται για να γεμίσει τα βράδια μας με παρεϊστικη διάθεση, χιούμορ και όνειρα που γίνονται πραγματικότητα!

Τι είναι το τηλεπαιχνίδι «Ένας για όλους»

Καθημερινά μια ομάδα φίλων διεκδικεί τα χρήματα που χρειάζεται για να πραγματοποιήσει μια κοινή επιθυμία της! Ένα ταξίδι, ένα bachelor party, μία φιλανθρωπική δράση, όλοι οι στόχοι της παρέας στο «Ένας για Όλους» στο OPEN.

Οι φίλοι επιλέγουν τον πιο διαβασμένο και… ψύχραιμο ως αρχηγό, για να απαντήσει σωστά σε όσο το δυνατόν περισσότερες ερωτήσεις και να συγκεντρώσει το ποσό που θα τους οδηγήσει στην πραγματοποίηση του ονείρου τους! Η παρέα βλέπει τις ερωτήσεις και, κάθε φορά που πιστεύει ότι ο αρχηγός φίλος τους γνωρίζει την απάντηση, στοιχηματίζει υπέρ του για να διπλασιάσουν τα κέρδη τους.

Την τελευταία και πιο κρίσιμη ερώτηση του παιχνιδιού, θα την επιλέξουν απευθείας οι φίλοι για τον αρχηγό! Τρεις γύροι, με ερωτήσεις και διαδικασίες γνώσεων, χωρίζουν την παρέα από την πραγματοποίηση του ονείρου της.