Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ μαζί με τη σύζυγό του, Τζέσικα Μπίελ χαμογελούσε στους φωτογράφους σε δημόσιο event, όταν ξαφνικά, κάποιος άρχισε να τραβά τον Τίμπερλεϊκ με δύναμη από το πόδι! Ο τραγουδιστής έπεσε θύμα του Βιτάλι Σέντιουκ, ενός φαρσέρ που έχει γίνει γνωστός επειδή παρενοχλεί διάσημους. Ο Σέντιουκ την είχε «στήσει» έξω από την επίδειξη του Louis Vuitton, την τελευταία ημέρα της εβδομάδας μόδας του Παρισιού. Ξαφνικά, έπεσε κάτω, άρπαξε το πόδι του τραγουδιστή και τον τραβούσε προς τα κάτω.

Η ασφάλεια έσπευσε να απελευθερώσει το πόδι του Τίμπερλεϊκ, ενώ η Τζέσικα Μπίελ, παρότι αιφνιδιάστηκε, δεν άφησε στιγμή το χέρι του συζύγου της. Πάντως, το συμβάν δεν φάνηκε να χαλά τη διάθεση του ζευγαριού, καθώς ο ένας χαμογέλασε στον άλλον φεύγοντας από το σημείο.

Αρκετοί διάσημοι έχουν «γνωρίσει» τον Βιτάλι Σέντιουκ, δίχως να το θέλουν. Από τις πιο γνωστές στιγμές του ήταν το 2016, όταν άρπαξε από πίσω την Τζίτζι Χαντίντ και τη σήκωσε στον αέρα, έπειτα από επίδειξη στο Μιλάνο. Το μοντέλο δεν του χαρίστηκε: Του έριξε μια αγκωνιά στο πρόσωπο ουρλιάζοντας «Αφησε με!».

Πηγή: protothema.gr

Δείτε το βίντεο με τη φάρσα στον Τζάστιν και πιο κάτω το βίντεο με τη φάρσα στη Τζίτζι Χαντίντ: