Γιώργος Αγγελόπουλος: Κάνω μαθήματα υποκριτικής και ορθοφωνίας (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μετά το τέλος του «Τατουάζ» όπου έκανε το τηλεοπτικό ντεμπούτο αποφάσισε να απέχει από τα σίριαλ αν και του έγινε πρόταση να συμμετέχει σε κάποιο από τον Σεπτέμβριο. «Μου έγινε πρόταση για σίριαλ και ο λόγος που δεν την δέχτηκα ήταν επειδή ήταν πολύ κοντινό σε σχέση με το Τατουάζ και δεν ήθελα να συνεχίσω τόσο άμεσα σε έναν άλλο ρόλο», σημείωσε.

Ο ίδιος μίλησε και για το ενδεχόμενο να τον δούμε στην ελληνική εκδοχή του «Εζέλ». Μάλιστα ρωτήθηκε για το αν θα είναι το πρόσωπο που θα τον ενσαρκώσει και αν έχει «παγώσει» η σειρά.

«Δεν είχε κλείσει για να κοπεί. Από ό,τι έχω ενημερωθεί από τον κ. Αρβανίτη και τον κ. Καραγιάννη, δεν θα γίνει στον ΣΚΑΪ σε πρώτη φάση. Αυτή τη στιγμή ετοιμάζουμε τα πρώτα δοκιμαστικά επεισόδια που θα γίνουν τον Οκτώβριο με το αρχικό καστ», ανέφερε χαρακτηριστικό.

Τέλος αποκάλυψε πως κάνει μαθήματα υποκριτικής και ορθοφωνίας καθώς τα θεωρεί απαραίτητα για την εξέλιξή του. «Χρειάζομαι βελτίωση και από το καλοκαίρι ξεκίνησα μαθήματα υποκριτικής και ορθοφωνίας και το έκανα για να μπορέσω να παρουσιαστώ πιο έτοιμος με τους συνεργάτες μου», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.