Γνωστός Έλληνας ηθοποιός, σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε γιατί είχε γίνει… κόκκινο πανί για τον Νίκο Φώσκολο ενώ αναφέρθηκε και στο άσχημο περιστατικό που του είχε συμβεί στα γυρίσματα μιας ταινίας.

"Ο Φώσκολος, που είχα κάνει μαζί του το “Κάθαρμα” και την “Κραυγή” με φώναξε με τον διευθυντή της Finos, τον Μάρκο Ζέρβα, για να κάνουμε την πρώτη του ταινία στην εταιρία. Θυμάμαι τον Φώσκολο που μου έλεγε: “Παλικάρι μου, κοιτάς τόσο έντονα μέσα στη μηχανή, που ξεριζώνεις θυμάρια. Αν δεν είναι πρωταγωνιστικός ο ρόλος, δεν σου δίνω άλλον”. Κάθισε, λοιπόν, και έγραψε ένα έργο. Διάβασα το σενάριο, αλλά δεν μου άρεσε. Είχε πολλές επικίνδυνες σκηνές.

Πήρα ένα ταξί και πήγα στον ίδιο τον Φίνο. Του είπα ότι δεν θέλω να παίξω στην ταινία και ο Φιλοποίμην το δέχτηκε. Αυτό ήταν! Είχα γίνει... κόκκινο πανί για τον Φώσκολο, ο οποίος στη συνέχεια με έβριζε δεξιά και αριστερά. Για ποιον λόγο; Γιατί απλούστατα δεν μπορούσε κανένας άλλος ηθοποιός να κάνει αυτά που έκανα εγώ πάνω στα άλογα. Εχω σπάσει και το κεφάλι μου σε ταινία του Φώσκολου πηδώντας από άλογο", είπε ο Παύλος Λιάρος, στην Espresso.

paulosliaros.jpg