Μαίρη Συνατσάκη: Στήριξε τον σύντροφό της στην πρεμιέρα του (ΦΩΤΟ)

|
THESTIVAL TEAM

Μπορεί στην αρχή της σχέσης τους να κράτησαν ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ, τώρα πια όμως στηρίζουν φανερά ο ένας τον άλλον και είναι στα καλύτερά τους. Ο λόγος για την Μαίρη Συνατσάκη και τον Αιμιλιανό Σταματάκη που είναι αχώριστοι και πάντα ο ένας στο πλευρό του άλλου.

Έτσι, το βράδυ της Πέμπτης, που ο Αιμιλιανός Σταματάκης είχε την πρεμιέρα του στο θέατρο Rex με την παράσταση: Ο άνθρωπος που γελά» του Victor Hugo, η παρουσία της Μαίρης Συνατσάκη στο κοινό ήταν κάτι παραπάνω από δεδομένη.

Η γνωστή παρουσιάστρια με chic εμφάνιση και ένα μεγάλο χαμόγελο βρέθηκε στο Rex και απόλαυσε τον καλό της σε ένα ρόλο σταθμό στην καριέρα του. Η ίδια τον εμψύχωσε όσο περισσότερο μπορούσε και του χάρισε το πιο θερμό της χειροκρότημα.

Το σπουδαίο έργο του Βίκτωρ Ουγκώ, μάλιστα, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Αιμιλιανός, μεταφέρθηκε για δεύτερη χρονιά στη Σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη» σε μια μουσικοθεατρική παράσταση υπό τη σκηνοθεσία και την πρωτότυπη μουσική του Θοδωρή Αμπαζή.

3256_PAPOYLIA_EMILIANOS_STAMATAKIS_26092019.jpg

3210_PANOY_DELETZE_STAMATAKIS_26092019.jpg

tlife.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.