Η Μαντώ Γαστεράτου μιλά για τον καρκίνο του μαστού (ΦΩΤΟ)

|
THESTIVAL TEAM

Η Μαντώ Γαστεράτου, έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση στο Instagram και τον προσωπικό της λογαριασμό.

Ανέβασε δύο φωτογραφίας, μία με την ίδια και μία άλλη με την ξαδέλφη της, Ιουλία.

Μέσα από αυτή την ανάρτηση μας ενημέρωσε πως η ξαδέρφη της στα 35 της χρόνια είχε καρκίνο του μαστού και μοιράστηκε όλη την ιστορία της.

«Αυτή είναι η πρώτη μου ξαδέρφη η Ιουλία! Θυμάμαι πάντα τα καλοκαίρια όταν συναντιόμασταν στο νησί μας στην Κέρκυρα πόσο όμορφο κορίτσι ήταν. Συνεχίζω να την θαυμάζω ακόμα. Όχι μόνο γιατί είναι μια όμορφη γυναικά, αλλά γιατί πάνω απ’ όλα είναι δυνατή!

«Ξαδέρφη δεν πρέπει να το βάζεις κάτω» αυτό μου είπε!

Στα 35 της διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, έχει περάσει αρκετές περιπέτειες και ταλαιπωρία τα τελευταία χρόνια! Μιλήσαμε στο τηλέφωνο πριν από μερικές ημέρες και μου έλεγε ότι πλέον είναι πολύ καλά! Χαρούμενη και δυνατή. Η ξαδέρφη μου κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, κάνοντας την αυτοεξέτασή της. «Ψηλάφησα το στήθος μου και έπιασα ένα εξόγκωμα. Πήγα στον γιατρό μου και με έστειλε κατευθείαν για εξετάσεις».

Την ρώτησα ξαδέρφη πώς αντιμετωπίζει τα πράγματα; Με όλη της την καλή διάθεση και πρόθεση να ενημερώσει και να βοηθήσει μου είπε. Με δύναμη, αισιοδοξία και ενημέρωση.

 70738032_1349241015239590_4916023878575439269_n.jpg

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.