Η Κιμ Καρντάσιαν δείχνει τα σημάδια της ψωριασικής αρθρίτιδας πάνω της (ΦΩΤΟ)

|
THESTIVAL TEAM

Η γνωστή celebrity προσέχει πάντα την εικόνα της, καθώς εκεί στηρίζεται και η δουλειά της. Αυτή τη φορά, όμως, μας εκπλήσσει καθώς εξομολογείται την δερματική πάθηση την οποία αντιμετωπίζει ήδη από τα 20 της.

Στο νέο site της αδερφής της, το Poosh, μιλά για την μάχη της με την ψωρίαση και μάλιστα έδειξε τα σημάδια στο σώμα της.

Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε δείχνουν στα σημεία του σώματός της όπου υπάρχουν μεγάλα σημάδια. Διαγνώστηκε στα 25 της από έναν γείτονα δερματολόγο.

Πριν λίγο καιρό, διαγνώστηκε και με ψωριασική αρθρίτιδα, που έκανε τις αρθρώσεις να καίνε και να πονούν. Η πάθηση αυτή είναι μακροχρόνια και μπορεί να γίνει χειρότερα με τον καιρό.

kim1_bovary.jpg

Η ίδια αποκάλυψε στην συνέχεια ότι οι κρέμες δεν κάνουν τίποτα ενώ χρησιμοποιεί μέικ απ για να κρύψει τα σημάδια.Πρέπει να ζει και να τρώει καλύτερα και να αντιμετωπίσει το άγχος της.

kim2_bovary.jpg

Αυτό που ήθελε να κάνει με το να μοιραστεί την ιστορία της, ήταν να ενημερώσει όσους έχουν κάποιο αυτοάνοσο και να νιώθουν αυτοπεποίθηση.

kim3_bovary.jpg

Πηγή: bovary.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.