Ετεοκλής Παύλου: Ήμουν παρών στον τοκετό, είναι τρομερό συναίσθημα (VIDEO)

|
ΝΙΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Για την Ελένη Χατζίδου αλλά και την γέννηση της κόρης τους, μίλησε σε συνέντευξή του στην εκπομπή, “Στη φωλιά των Κου Κου”, ο Ετεοκλής Παύλου.

“Έχει αλλάξει όλη μου η ζωή, δεν βλέπω την ώρα να γυρίσω σπίτι, να δω τη γυναίκα μου, το παιδί μου, να μου κάνει τα νάζια, να με κοιτάξει. Κοιμόμουν 4 ώρες τη μέρα, τώρα κοιμάμαι 2 – 2,5 ώρες τη μέρα. Όταν ξυπνάω από το κλάμα της μικρής, ξυπνάω με χαμόγελο. Λέω “άχου μωρέ, το κοριτσάκι μου κάτι θέλει”. Είναι χαρά να αλλάζεις και να ταϊζεις το μωρό, δεν είναι αγγαρεία. Η βαλίτσα για μαιευτήριο ήταν έτοιμη 1,5 μήνα πριν.

Φύγαμε τρέχοντας για το μαιευτήριο και από το άγχος μου πήρα μαζί μου ένα εσώρουχο, ένα ξυραφάκι κι ένα κομμάτι σοκολάτα. Αυτά θεώρησα απαραίτητα εκείνη τη στιγμή. Δεν έλειψα δευτερόλεπτο από το πλευρό της Ελένης. Κοιμόμουν δίπλα της στο μαιευτήριο. Θα την ονομάσουμε Μελίτα – Δήμητρα. Ήμουν παρών στον τοκετό, είναι τρομερό συναίσθημα. Φίλοι και γνωστοί μου έλεγαν να μην μπω στον τοκετό για να μην δω έτσι τη γυναίκα μου, διαφωνώ κάθετα.

Είναι ο άνθρωπός σου, δεν είναι ένα κομμάτι κρέας να μην μπορείς να τον ξαναδείς ερωτικά. Η Ελένη δεν έπαψε να με ελκύει ούτε τη μέρα που γέννησε. Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένος μαζί της, την αγαπώ πάρα πολύ. Η Ελένη είχε πάρει 17-18 κιλά, έχουν φύγει ήδη αρκετά. Την Ελένη την αγαπώ κάθε μέρα περισσότερο”, είπε μεταξύ άλλων ο Ετεοκλής Παύλου.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.