Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αυτό που θέλω να πω για τον Δημήτρη είναι πως…

|
THESTIVAL TEAM

Λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της Happy Day στον Alpha, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στο People και τον Μαρίνο Βυθούλκα για τις αλλαγές, τα πρόσωπα, ενώ σχολίασε και την αποχώρηση του Δημήτρη Παπανώτα

«Όταν συνεργάζεσαι με έναν άνθρωπο όμορφα και αρμονικά για πολλά χρόνια, η αποχώρησή του δεν είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Τώρα το τι έγινε και το πώς έγινε, δεν νομίζω πως έχει σημασία. Το θέμα είναι να προχωράμε μπροστά. Αυτό που θέλω να πω για τον Δημήτρη είναι πως τον αγαπώ και τον εκτιμώ. Στη μεταξύ μας σχέση δεν έχει αλλάξει τίποτα και του εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα», λέει με ειλικρίνεια.

Το τελευταίο διάστημα έχουν ακουστεί και έχουν γραφτεί πολλά πράγματα για τα πρόσωπα που θα την πλαισιώνουν στο πλατό της εκπομπής. Ωστόσο, όπως εξομολογείται και η ίδια, δεν πρόκειται να γίνουν μεγάλες αλλαγές στην ομάδα της.

«Διαβάζω με ενδιαφέρον πολλά πράγματα και είναι απίστευτο το πώς κάποιοι άνθρωποι γεμίζουν ένα κείμενο με πληροφορίες που έχουν βγάλει από το μυαλό τους. Από τους δέκα δημοσιογράφους που έγραψαν κάτι για την εκπομπή με πήρε μόνο ο ένας για να διασταυρώσει την πληροφορία. Η αλήθεια είναι πως βρισκόμαστε σε ένα καλοκαίρι αναπροσαρμογών στον Alpha.

Ωστόσο, φέτος η εκπομπή θα είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ. Όχι τόσο σε επίπεδο συνεργατών, αλλά σε επίπεδο θεματολογίας, περιεχομένου και ενοτήτων. Έχουμε χτίσει μια δυνατή ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Εμπιστεύομαι τους συνεργάτες μου. Από την άλλη, ανυπομονώ για το ραντεβού μας με τους τηλεθεατές. Είναι ένα όμορφο ραντεβού και μια ζεστή σχέση που επιθυμώ να κρατήσουμε. Γι’ αυτό εξάλλου κάθε σεζόν κάνουμε τονωτικές ενέσεις στη σκαλέτα μας».

Όσον αφορά την ομάδα μπροστά από τις κάμερες, στις θέσεις τους παραμένουν κανονικά οι Κώστας Φραγκολιάς, Τίνα Μεσσαροπούλου, Μαρία Αντωνά και Χρήστος Βαρθαλίτης. «Επιπλέον, ο Βασίλης Γρηγορόπουλος αλλά και η Τίνα Μεσσαροπούλου θα εμφανίζονται σε καθημερινή πλέον βάση και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή την εξέλιξη» συμπληρώνει η Σταματίνα.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.