Το ζευγάρι, μάλιστα, περνάει τόσο καλά που έκανε και την πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά την επανασύνδεσή του δείχνοντας πραγματικά ευτυχισμένο.

Οι δυο τους ήταν μαζί πέρυσι όμως για διάφορους λόγους που δεν έγιναν ποτέ γνωστοί δημόσια, αποφάσισαν τον Ιούλιο του 2018 να δώσουν τέλος στη σχέση τους. Άλλωστε εκείνος, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών του δεν βρισκόταν στην Ελλάδα.

Ο καιρός πέρασε, προφανώς οι σκέψεις ωρίμασαν, τα συναισθήματα παρέμεναν και έτσι με κάποιο τρόπο οι δυο τους ήρθαν και πάλι κοντά και είπαν να ξαναδοκιμάσουν.

Από τις αρχές του περασμένου Αυγούστου που έγινε γνωστή η είδηση της επανασύνδεσής τους, την οποία μάλιστα αποκάλυψαν οι ίδιοι αναρτώντας κοινές τρυφερές στιγμές τους στα social media, μόλις πριν από μερικά βράδια έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους.

Ήταν στην πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρου Romeo όπου έδωσαν το παρών για να διασκεδάσουν και πράγματι, καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς έδειχναν να απολαμβάνουν τις στιγμές που περνούσαν μαζί. Δείτε για ποιους πρόκειται και φωτογραφικό υλικό από την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους ως ζευγάρι στην παρακάτω gallery:

201909091842480.783A4944 (1).jpg

gossip-tv.gr