Ο Χρήστος Μάστορας σε συνέντευξή του, μίλησε για το X-Factor, που αύριο κάνει πρεμιέρα και αναφέρθηκε με πολλή χαρά σ' αυτό.

"Περνάω πολύ όμορφα και τελικά ο ρόλος μου ήταν εύκολος" είπε στο gossip-tv.gr, ο Χρήστος Μάστορας ενώ αποκάλυψε ότι ο λόγος που είπε ναι για αυτή τη δουλειά ήταν οι υπόλοιποι συντελεστές.

Ο τραγουδιστής επίσης αναφέρθηκε και στην προηγούμενη δουλειά του ως κριτής με το Rising Star κάνοντας τη σύγκριση με το X-Factor για το οποίο είπε πως είναι το παιχνίδι των ανατροπών.

Σε ό,τι αφορά τη συνεργασία του με τη σύζυγο του Tom Hanks, Rita Wilson είπε πως ήταν κάτι μαγικό ελπίζοντας πως θα αγκαλιάσει αυτή τη δουλειά ο κόσμος.

Όταν η κουβέντα πήγε σε πιο προσωπικά θέματα και ο Χρήστος Μάστορας ρωτήθηκε αν έχει βρει την εκλεκτή της καρδιάς του για να φορέσει το γαμπριάτικο κουστούμι, τόνισε πως αυτό θα αργήσει πολύ να γίνει ενώ όταν ρωτήθηκε ευθέως αν είναι στο πλευρό του η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Χριστίνα Παπαδέλλη για την οποία είχε ακουστεί πως είναι σε σχέση, εκείνος το διέψευσε.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του: