Στο επίκεντρο πολλών αρνητικών σχολίων, έχει βρεθεί η Μίνα Αρναούτη, μετά το μοιραίο δυστύχημα, το οποίο στοίχησε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη.

Η Μίνα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα κολάζ φωτογραφιών από το τροχαίο, συνοδεύοντας το με ένα κείμενο, όπου περιγράφει τις στιγμές που έζησε μέσα στο σμπαραλιασμένο τζιπ, τη μεταφορά της στο νοσοκομείο, ενώ ξέσπασε κατά αυτών που εδώ και τριάμισι χρόνια μιλούν αρνητικά για την ίδια.

«Στέκομαι χωρίς δεκανίκια. Δεν αντέχω να είμαι με τίποτα και με κανέναν που βαραίνει την ψυχή μου η παρουσία του, δεν με χαραμίζω για χρήματα και για αγαθά. Αν ήταν έτσι θα είχα παντρευτεί έναν χορηγό, θα είχα ένα αμάξι κι ένα σπίτι και έναν να με πηγαίνει στο ραντεβού με τους γιατρούς. Δεν έχω!

Είναι επιλογή μου να περιμένω κάποιον που δεν θα φοβάται – όπως κι εγώ – να ζει μόνος του, να μην με έχει ανάγκη, αλλά και να μη μπορεί χωρίς εμένα. Απεχθάνομαι τις εξαρτήσεις, ποτό, τσιγάρο, ναρκωτικά και συναισθηματικούς εκβιαστές», έγραψε στο τέλος η Μίνα Αρναούτη.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση της: