Σοκάρει η καταγγελία του πρώην συζύγου της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Κέβιν Φεντερλάιν κατά του πρώην πεθερού του, τον οποίο κατηγορεί για την κακοποίηση του 13χρονου γιου του.

Το ΤΜΖ επικαλούμενο αστυνομικές πηγές ανέφερε ότι το περιστατικό συνέβη στις 24 Αυγούστου στο σπίτι του Τζέιμι Σπίαρς στην Κομητεία της Βεντούρα. Σύμφωνα με τις καταγγελίες του Φεντερλάιν, ο 13χρονος και ο παππούς του λογομάχησαν και κάποια στιγμή ο Τζέιμι τον χτύπησε.

Όπως μεταδίδει το ΤΜΖ, ο πατέρας της popstar έσπασε την πόρτα για να αρπάξει τον εγγονό του, αν και το παιδί δεν φαίνεται να φέρει κάποιον εμφανή μώλωπα ή τραύμα. Για τον Κέβιν το περιστατικό ήταν αρκετά σοβαρό για να το καταγγείλει την επόμενη ημέρα στις Αρχές. Άνδρες από το γραφείο του σερίφη πήραν καταθέσεις και παρέδωσαν τα ευρήματα της έρευνας στο γραφείο του εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει αν θα ασκήσει δίωξη στον άνδρα.

Η Μπρίτνεϊ και ο Κέβιν μόλις ήρθαν σε συμφωνία για την κηδεμονία των παιδιών τους, καθώς αυτός έχει αυτήν τη στιγμή την κηδεμονία κατά το 70%. Αυτή ήταν η άτυπη συμφωνία τους εδώ κι έναν χρόνο αλλά συμπλήρωσαν επισήμως τα έγγραφα για να το επιβεβαιώσουν και στο δικαστήριο. Αυτή η συμφωνία έγινε τρεις ημέρες μετά που ο Κέβιν κατήγγειλε την κακοποίηση.

Πάντως, υπενθυμίζεται ότι και η ίδια η πριγκίπισσα της pop έχει προβλήματα οικονομικά και νομικά με τον πατέρα της.